OPEN TV: Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Ντέμη Νικολαΐδη - Ποια εκπομπή είχε πρόωρο φινάλε; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
OPEN TV: Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Ντέμη Νικολαΐδη - Ποια εκπομπή είχε πρόωρο φινάλε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/11/18 - 19:34

«Total Football» θα ονομάζεται η νέα αθλητική εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στο OPEN στις 23:00 την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου και θα έχει κεντρικό παρουσιαστή τον Ντέμη Νικολαΐδη.

βετεράνο άσο

Τον της ΑΕΚ, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής θα πλαισιώσουν στην παρουσίαση ο Πάνος Βόγλης μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη. Στον σχολιασμό θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και το αθλητικό επιτελείο του Open TV. Ενώ, σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ένας καλεσμένος - έκπληξη και θα σχολιάζει τα highlight και τις αμφισβητούμενες φάσεις, της αγωνιστικής της Super League.

To «Total Football» θα πέσει από νωρίς στα «βαθιά» και θα βρεθεί απέναντι στην αρχαιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, την «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ1, με την οποία προβλέπεται να δοθεί μεγάλη «μάχη» για την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Καλεσμένος - έκπληξη της πρεμιέρας θα είναι ο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ο οποίος μαζί με τον Ντέμη είχε κοινή θητεία στην στην ΑΕΚ το 2008-09 από τις θέσεις προέδρου και προπονητή αντίστοιχα.

Δείτε το trailer της εκπομπής:

thepressroom.gr

Την ίδια ώρα την «άγουσα για τα αποδυτήρια» παίρνει πρόωρα το «La Banda»,το σόου με κριτές τον Μιχάλη Κουινέλη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Θοδωρή Μαραντίνη, τελικά δεν θα βγει ποτέ στον αέρα του Open Tv, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το :

Open TV: Τέλος το talent show «La Banda» - Δεν θα προβληθεί από το κανάλι

LABANDA

Open TV: Πολλές ήταν οι προσδοκίες του καναλιού για το talent show «La Banda», αλλά τελικά παρέμειναν προσδοκίες αφού αποφασίστηκε η αναβολή του μέχρι νεωτέρας.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το σόου βγήκε εκτός προγράμματος.

«Είχε γραφτεί ότι υπήρχε πρόβλημα με τις συμμετοχές, υπήρξε προσπάθεια από το κανάλι, άλλαξαν λίγο τους όρους δηλαδή έκαναν μία διαφοροποίηση ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από 14-24 ετών. Το θέμα ήταν ότι υπήρχαν μόνο λαϊκές φωνές κι όχι pop, που έψαχναν», είπε ο δημοσιογράφος.

Η αναβολή του προγράμματος ανακοινώθηκε και στους εργαζόμενους της εκπομπής η οποίοι εν τέλει θα απορροφηθούν από την παραγωγή του X-Factor το οποίο θα προβληθεί το δεύτερο μισό της σεζόν με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

τηλεθέασης

Πάντως στο Open ο προβληματισμός είναι έντονος, αφού τα χρήματα που έχουν δοθεί για το πρόγραμμα είναι αρκετά και οι εκπομπές σημειώνουν χαμηλά νούμερα, εκτός λιγοστών εξαιρέσεων.