ΣΚΑΪ: Πίσω σε τηλεθέαση από το Star: Τα νέα σποτ για τα προμοτάρει τα δελτία ειδήσεων

 
Νέα σποτ για τις ειδήσεις στον ΣΚΑΪ

Ενημερώθηκε: 28/11/18 - 20:32

Νέα σποτ για τις ειδήσεις στον ΣΚΑΪ σήμερα κιόλας το βράδυ με κεντρικό σλόγκαν «ΣΚΑΪ Ειδήσεις – Πάντα εκεί», την ώρα που το δελτίο του σταθμού του Νέου Φαλήρου, αντιμετωπίζει πρόβλημα στην τηλεθέαση.

εδώ

Το «My style rocks» ως lead in του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, λειτουργεί πολύ καλά, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με το δελτίο, που όπως γράψαμε κι, θα μετακινηθεί στην ώρα

Ενδεικτικά τον μήνα Νοέμβριο το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, δεν έμεινε πίσω μόνο από τον ΑΝΤ1, αλλά και από το δελτίο του STAR που προηγείται και θα τερματίσει πρώτο (στη μεταξύ τους κούρσα). Συγκεκριμένα το STAR για το τρέχοντα μήνα και από Δευτέρα εως Παρασκευή προηγείται στο σύνολο με 15,8%, έναντι του ΣΚΑΙ 15,4%. Ενώ πολύ μεγαλύτερη είναι η διαφορά τους στο κοινό 15-54, με το STAR να τερματίζει εως τώρα με 15,6%, έναντι του ΣΚΑΙ 10,6%.

Πέφτουν για βοήθεια τα σποτ στον αέρα

Στα δύο νέα σποτ καταγράφεται η φιλοσοφία του τομέα ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ τονίζουν την αμεσότητα στην κάλυψη όλων των ειδήσεων της ημέρας, των ειδήσεων για τα πολιτικά, κοινωνικά, διεθνή γεγονότα αλλά και των θεμάτων που θέτουν προβληματισμούς και πυροδοτούν συζητήσεις.

Στα σποτ δίνεται έμφαση στο «εκεί» και στο «πάντα».

«Εκεί όπου οι ισχυροί αποφασίζουν
Εκεί όπου λαμβάνονται οι μεγάλες αποφάσεις
Εκεί όπου το κράτος αποτυγχάνει να μας προστατεύσει
Εκεί που χτίζεται το μέλλον
Εκεί όπου η γυναίκα δεν έχει φωνή
Εκεί όπου ξεσπάει η αγανάκτηση
Εκεί που εκφράζεται η διαφορετικότητα
Εκεί που όλα ανατρέπονται σε μια στιγμή
Εκεί που ο ήλιος δεν δύει ποτέ
ΣΚΑΪ Ειδήσεις – Πάντα εκεί».