Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

Ενημερώθηκε: 03/12/18 - 00:00

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Δεκενβρίου.

Η Σελήνη στις τελευταίες μοίρες στο ζώδιο του Ζυγού, συναντά σε όψη αντίθεσης τον πλανήτη Ουρανό, όπου κάνει τις σχέσεις να διασκορπίζονται. Η επίσης έντονη όψη Ήλιου, Άρη, προκαλεί εντάσεις και δυσάρεστα γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ

Έρχονται και κάποιες μέρες που η προσοχή μας θα πρέπει να είναι έντονη και να μην παίρνουμε τίποτα αψήφιστα. Σήμερα λοιπόν θα πρέπει να προσέχετε τις αποφάσεις σας και τις ενέργειες σας, ιδίως αν οι δεύτερες δεν είναι πολύ [καθαρές].

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικά πρόσωπα θα σας κάνουν να αναρωτιέστε αν κάποια πράγματα μόνο εσείς δεν τα έχετε καταλάβει σωστά. Η μεγάλη απόκλιση σε κάποιες σκέψεις σας με άλλα πρόσωπα, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πλέον με ποιο προσοχή την επόμενη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με κάποιες εντάσεις ξεκινά αυτή η εβδομάδα, κάτι που είναι αλήθεια δεν μπορείτε και να τιθασέψετε. Όλα εξαρτώνται από ένα σύνολο καταστάσεων και συγκυριών, που σίγουρα δεν περνά εξ ολοκλήρου από το δικό σας χέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα ήρθε η στιγμή να δείτε με ενδιαφέρον ένα επαγγελματικό θέμα, αλλά θα πρέπει συχρόνος να αφήσετε και τους άλλους να πάρουν και εκείνοι τις πρωτοβουλίες που πρέπει. Η συνεργασία είναι πολύ βασική.

ΛΕΩΝ

Έχετε μία καλή διάθεση, στο να προχωρήσετε σε νέα βήματα και να δείτε τους άλλους με εμπιστοσύνη. Σήμερα βέβαια, αυτό το σενάριο καταρρίπτεται και στην θέση του πρέπει να μπει η απόλυτη προσοχή, ιδίως στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα στο να μην κάνετε ...καμία πράξη για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ακόμη και αν κάποιοι σας δημιουργήσουν μία ένταση χωρίς λόγο, εσείς προχωρήστε μπροστά, αύριο έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε από το να αναλώνεστε σε καταστάσεις που φθείρουν.

ΖΥΓΟΣ

Μία αδιαθεσία σήμερα θα σας αναγκάσει να αποτραβηχτείτε για λίγο από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Αν πρέπει να υπογράψετε ή να βρείτε λύσεις σε νομικά ζητήματα, αφήστε τον χρόνο λίγο να κυλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα σας δυσκολεύει σήμερα αρκετά, βάζοντας κάποιους μηχανισμούς άμυνας να κυριαρχούν στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να μην εκτεθείτε συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα που οι εντάσεις έχουν την τιμητική τους. Φροντίστε να κάνετε πράγματα που δεν θα σας φέρουν αντιμέτωπους με άλλα πρόσωπα που σας πιέζουν και σας δημιουργούν άσχημη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα που πραγματικά νοιώθετε ότι σας πνιγούν. Από την μία θα έχετε την διάθεση να ξεκαθαρίσετε την θέση σας απέναντι σε μία νοσηρή κατάσταση, από την άλλη θα πρέπει να κρατήσετε ήπιους τόνους, για να μην εξωθήσετε περισσότερο τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δυσαρμονική όψη Ηλίου, Άρη, σας δημιουργεί οικονομικούς τριγμούς και απρόσεκτες κινήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα. Μην αφήσετε τα θέματα αυτά να σας επηρεάσουν και να σας προκαλέσουν εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν ευνοούνται θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, όπως επίσης δεν θα πρέπει να εναποθέσετε τις βλέψεις σας, σε οικονομικά που διαχειρίζεστε ή εξαρτιέστε από άλλο πρόσωπο.