Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 26/02/19 - 00:13

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη σε δύσκολη θέση με τον Ήλιο, βάζει κάποια συναισθηματικά εμπόδια.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ξεκάθαρα την προσωπική σας ζωή και να εμβαθύνεται τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε αυτόν τον τομέα. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσετε να αναθεωρήσετε σήμερα κάποια σχέδια σας και να βάλετε μία καινούρια πινελιά στον τρόπο που ενεργείτε στην καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας σχέσεις, χωρίς να σημαίνει ότι όλα θα είναι καλά, αν δεν προσπαθήσετε να κάνετε φιλότιμη προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα είναι κάτι που θα σας απασχολήσουν έντονα και θα έχετε έντονες αντιπαραθέσεις από άτομα που μαζί τους μοιράζεστε την καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν σήμερα κάποιες έντονες σκέψεις για ένα συναισθηματικό θέμα, που για κάποιους λόγους σας έχει προβληματίσει αρκετά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κάποιους λόγους να πιστεύετε περισσότερο αυτά που νιώθετε, από εκείνα που κάποιοι θέλουν να σας περάσουν, για δικούς τους λόγους. Μην επιτρέψετε να σας παραπλανήσουν με περιττά λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Μία μέρα γεμάτη από υποχρεώσεις και πολλές συναντήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε για κάποιον λόγο, ή να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, ίσως σήμερα σας κάνει λίγο απρόσεκτους και βιαστικούς με τα χρήματα σας. Μπορεί επίσης να έχετε μία συναισθηματική αναστάτωση, χωρίς φανερά αίτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα σας δημιουργήσει μία μικρή ένταση στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε αναμονή τις αποφάσεις σας. Μην αφήσετε κανέναν να επεμβαίνει στις οποιεσδήποτε επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με κάποιες δυσκολίες ξεκινά η μέρα σας, κυρίως σε ότι αφορά την υγεία και τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές, που η απομόνωση και η σιωπή θα σας ευνοήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η δύσκολη όψη του Ήλιου με την Σελήνη, δημιουργεί αρκετές δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις, κάτι που πρέπει να προσέξετε και να μην προχωρήσετε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνει αρκετά έντονη και πολύ πιθανόν να εκδηλώσετε συμπεριφορές που αργότερα θα νιώσετε άσχημα για αυτό. Ένα πρόσωπο προσπαθεί να σας βλάψει με ανέντιμους τρόπους.