Οι μεγάλες ευθύνες του «πράσινου» υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη για την κατάντια της Νέας Ιωνίας

 
Νέα Ιωνία: Προσπαθεί να το έχει δίπορτο ο «πράσινος» υποψήφιος Παναγιώτης Μανούρης

Ενημερώθηκε: 22/04/19 - 14:50

Ο δημοτικός σύμβουλος, και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης παρουσιάζεται ως συνεχιστής των «καλών» παραδόσεων στην Αυτοδιοίκηση, μειλίχιος, δημοκρατικός, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, παρότι συστηματικά άνθρωποι του και φιλικά προς αυτών δημοσιεύματα τονίζουν με έμφαση, αμφότεροι, ότι έχει τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και της Νέας Δημοκρατίας, και για την τεκμηρίωση κυκλοφορούν και φωτογραφίες με στελέχη κυρίως του ΚΙΝΑΛ (και όσα μπορεί να βρει από τη ΝΔ καθότι εκεί αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες λόγω του παρελθόντος του).

Πατώντας σε δύο βάρκες προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά στους κόλπους και των δύο κομματικών σχηματισμών. Χαρακτηριστικό είναι το έωλο επιχείρημα κορυφαίων και παλαιών στελεχών του συνδυασμού του: « Έχουμε στήριξη...Κάτι που διαφέρει από το χρίσμα...». Αλήθεια σε τι διαφέρουν (Μάλλλον πρέπει να προσφύγουμε στον Μπαμπινιώτη μπας και το ξεδιαλύνει). Όπως και να έχει επιθυμεί διακαώς - και από ό,τι φαίνεται ματαίως, να βρει στήριξη στη ΝΔ. Στήριξη που έχει από την πλειοψηφία του κόσμου, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στη περιοχή, Νίκος Κουκουλάρης, ο οποίος «παίρνει κεφάλι» στην κούρσα για το δήμο της Νέας Ιωνίας, ενώ τα περισσότερα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης τον πλαισιώνουν στην προσπάθειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η έκθεση-κόλαφος των Επιθεωρητών Δημ. Διοίκησης για το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης επί διοίκησης Μανούρη-Λέντζα

Αγαπητός στο χώρο του παλαιό ΠΑΣΟΚ ο Π. Μανούρης - άλλωστε ταυτισμένος με αυτόν - προσπαθεί μέσω διοχέτευσης φωτογραφιών να διεισδύσει και στο χώρο της ΝΔ όπου ομολογουμένως οι συμπάθειες του είναι μετρημένες, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε κεντρικό.

Γιατί αλήθεια ποιο στέλεχος της ΝΔ θα ήθελε να ταυτιστεί με τον Π. Μανούρη που έχει παρελθόν τόσο στο Δήμο της Νέας Ιωνίας όσο και στις κομματικές «διαπλοκές». Από το 2010 διατέλεσε διευθύνων σύμβουλος στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

έκθεση-κόλαφο του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, -σχετικά με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης την περίοδο που ήταν διευθύνων σύμβουλος ο κ. Παναγιώτης Μανούρης

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν, ότι η πολιτική του απομόνωση από το χώρο της ΝΔ και η απέλδπιδα προσπάθεια μέσω φωτό να δώσει την εντύπωση ότι έχει τη στήριξη, έχει να κάνει και με την - την οποία έχει αποστείλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου.

Τέλος, ο νέος και άφθαρτος(!) έχει και πλούσιο παρελθόν στα του Δήμου Νέας Ιωνίας. Στην προηγούμενη περίοδο, όταν η παράταξη του Ηρ. Γκότση έχασε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανέλαβε πρωτοβουλία στρατηγικής σύμπλευσης μαζί του. «Υπέρ» ή «λευκό» η στάση της παράταξης του Π. Μανούρη όταν ο Γκότσης τον χρειαζόταν, «κατά» όταν η πρόταση της παράταξης Γκότση διαφαινόταν ότι θα περάσει άνετα. Αυτά όμως τα παιχνίδια τακτικής δεν τον απαλλάσσουν από τις ευθύνες του για την κατάντια της Νέας Ιωνίας.

Το νέο που «ευαγγελίζεται« ο Π. Μανούρης δεν είναι τίποτα άλλο από το παλιό της διαπλοκής, της ανεργίας και των μνημονίων...