Στο… περίμενε ο Γιώργος Λιάγκας

 
Στο… περίμενε ο Γιώργος Λιάγκας

Ενημερώθηκε: 07/05/19 - 14:10

Αναμένει στο… ακουστικό του ο Γιώργος Λιάγκας προκειμένου να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο παρουσιαστής αυτή την στιγμή έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 το οποίο λήγει τον Ιούνιο. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από δύο χρόνια είχε την επιλογή μονομερούς ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο από την πλευρά του καναλιού.

Αυτό σημαίνει ότι το κανάλι πρέπει να ενημερώσει τον παρουσιαστή για τις προθέσεις του. Όπως σημειώνει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr ο ΑΝΤ1 δεν έχει ενημερώσει ακόμη τον παρουσιαστή για τις προθέσεις του.

Πρέπει να πούμε πάντως ότι όπως όλα δείχνουν ο παρουσιαστής δύσκολα θα συνεχίσει στο Μαρούσι.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρέθηκε σε κάποια εκπομπή την φετινή σεζόν. Ο πρώην σύζυγος της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε την περσινή σεζόν με late night εκπομπή η οποία όμως κόπηκε από τον ΑΝΤ1 μέσα στον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Dancing with The Stars ωστόσο από τότε παραμένει στον «πάγο».

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες αφού ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να αποδεσμευθεί. Σύμφωνα με το περιβάλλον του είχε λάβει διαβεβαίωσεις ότι θα ήταν στο πρόγραμμα του καναλιού ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη. Πάντως παρά το γεγονός ότι παραμένει αδρανής εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει προτάσεις στα χέρια, τις οποίες θα αξιολογήσει αφού τελειώσει η υπόθεση του ΑΝΤ1.

Dailymedia

Πηγή: