Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί προτίμησε τον ΣΚΑΙ

 
Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί προτίμησε τον ΣΚΑΙ

Ενημερώθηκε: 02/07/19 - 12:45

Την μεταγραφή του καλοκαιριού φαίνεται ότι έκανε ο ΣΚΑΙ, αρπάζοντας τον Ανδρέα Γεωργίου μέσα από το χέρια του Alpha.

8 λέξεις

Ο δημιουργός μαζί με τους συνεργάτες του, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, υπέγραψαν συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, με την συμφωνία να αναφέρεται στην σειρά «» που θα αρχίσει να προβάλλεται το Φθινόπωρο.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς άρχισαν την Δευτέρας 1η Ιουλίου, αφού η σεναριογράφος, Βάνα Δημητρίου, έχει ήδη έτοιμο έναν μεγάλο αριθμό επεισοδίων.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ένας από τους λόγους που η ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου είπε το «ναι» ήταν πως οι δημιουργοί θεώρησαν πως ταιριάζει στο προφίλ του σταθμού. Ήταν ένα θέμα που είχε συζητηθεί στις συναντήσεις που προηγήθηκαν τόσο με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ραδιοτηλεοπτικού συγκροτήματος του Φαλήρου, Εύη Κουτσαυτάκη, όσο και με τον διευθυντή προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοϊζο Ξενόπουλο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η συμφωνία των δύο πλευρών για τις «Οκτώ Λέξεις» περιλαμβάνει την προβολή οκτώ επεισοδίων εβδομαδιαίως. Τα επεισόδια θα προβάλλονται με την μορφή τεσσάρων δίωρων επεισοδίων στην prime time του καναλιού του Φαλήρου, όπως γινόταν και με το «Τατουάζ» στον ALPHA.