ΑΕΚ: Ανέλυσε την Κραϊόβα ο Καρντόσο

 
ΑΕΚ: Ανέλυσε την Κραϊόβα ο Καρντόσο

Ενημερώθηκε: 06/08/19 - 12:25

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη 8/8, εκτός έδρας την Κραϊόβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει μελετήσει καλά την προσεχή αντίπαλο της «Ένωσης», θέλοντας να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Αρκετά συμπεράσματα βγήκαν από τη ρεβάνς της Κραϊόβα με την Χόνβεντ, με τους Ρουμάνος να δείχνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το γκολ απέναντι στον «Δικέφαλο» και παράλληλα να έχουν αρκετά προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή.

Αυτά ακριβώς τα προβλήματα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Καρντόσο, ο οποίος είχε γίνει γνωστό ότι σκέφτεται να ξεκινήσει τον Κλωναρίδη στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα αλλά και την εκρηκτικότητα του διεθνούς άσου.

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ έχει δώσει ήδη τέσσερα ευρωπαϊκά επίσημα ματς και έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά της, κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες σε σχέση με την ελληνική ομάδα που τώρα θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της.