Μαρία Ηλίακη: Παντρεύεται η γνωστή παρουσιάστρια

 
ΗΛΙΑΚΗ

Ενημερώθηκε: 12/08/19 - 19:42

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκονται για διακοπές στα Χανιά, τόπο καταγωγής του αγαπημένου της. Αυτές οι διακοπές είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δυο τους να μοιραστούν χρόνο και να χαλαρώσουν, αφού πέρασαν όλο τον χειμώνα με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Μαρία Ηλιάκη πηγαινοερχόταν Ελλάδα – Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ο αγαπημένος της και ανυπομονούσε να έρθει το καλοκαίρι, ώστε να μείνουν μαζί πολλές συνεχόμενες ημέρες χωρίς διακοπή, κάτι που δεν τους επέτρεπαν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Οι δυο τους μένουν στο πατρικό σπίτι του Στέλιου, ο οποίος παράλληλα ασχολείται και με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που διατηρεί η οικογένειά του στην Κρήτη. Είναι πανευτυχείς και απολαμβάνουν τη σχέση τους, που γίνεται ακόμη πιο στέρεη με το πέρασμα του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Η Σελίν Ντιόν βρήκε τη λύση για τα 10.000 ζευγάρια παπούτσια της

Ο δυνατός έρωτας και η αρμονία μεταξύ τους έχουν κάνει πολλούς από το κοντινό τους περιβάλλον να μιλούν για επισημοποίηση αυτής της σχέσης και μάλιστα σύντομα. «Κανείς δεν θα εκπλαγεί από την πρόταση γάμου», λένε πηγές από τον φιλικό κύκλο τους. Και συμπληρώνουν με νόημα: «Δεν είναι καθόλου απίθανο, μάλιστα, να δούμε τη Μαρία να επιστρέφει από τις διακοπές φορώντας μονόπετρο…».
Την ίδια στιγμή, ολοένα πληθαίνουν και τα μηνύματα που δέχεται η Μαρία από διαδικτυακούς φίλους της, που ρωτούν «πότε με το καλό;». Η παρουσιάστρια, μάλιστα, απάντησε σε έναν από τους followers της: «Θα το πάρω το παλικάρι κάποια στιγμή», ενώ σε άλλο σημείο έγραψε χαριτολογώντας: «Ακούς Στέλιο; Για απάντησε στον κόσμο που ρωτάει».

Τον Μάιο το ζευγάρι συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της σχέσης του και το «πότε με το καλό ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας;» έχει αρχίσει ήδη να ηχεί στα αυτιά του σαν μελωδία…

«Πάντα πίστευα ότι περίμενα κάποιον να με κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ξέρω επτά χρόνια. Κάναμε παρέα. Τον ήξερα. Αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με εμένα, τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου, που τον βλέπω και λιώνω πια. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι μια σχέση από απόσταση με τα καλά και τα κακά της. Θα δούμε. Προς το παρόν, κάνουμε όνειρα. Όχι σχέδια», είχε δηλώσει η Μαρία Ηλιάκη πριν από λίγους μήνες για τη σχέση τους, που, όπως όλα δείχνουν, την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Πηγή: Real Life