Πέτρος Τατσόπουλος: Κέρδισε την πρώτη μάχη - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

 
Πέτρος Τατσόπουλος: Κέρδισε την πρώτη μάχη - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Ενημερώθηκε: 02/10/19 - 08:52

κέρδισε την πρώτη μάχη με το χρόνο και στο κρίσιμο πολύωρο χειρουργείο ο Πέτρος Τατσόπουλος και πλέον ελπίδα όλων να εξελιχθεί ομαλά η κρίσιμη αλλά και απρόβλεπτη μετεγχειρητική πορεία που συνεπάγεται η καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται πολύ επιφυλακτικοί για την μετεγχειρητική πορεία του ασθενή.

Κι αυτό διότι ήταν ένα βαρύτατο χειρουργείο και θα πρέπει να μεσολαβήσουν αρκετά εικοσιτετράωρα μέχρι να είναι απολύτως βέβαιοι πως ο συγγραφέας έχει πλήρως διαφύγει τον κίνδυνο.

Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του συγγραφέα

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, 01.10.2019, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και στην συνέχεια κατέρρευσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στον Alpha. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο όπου διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο.

Τάκη Χατζή

Ο πρώην βουλευτής μιλούσε για το προσφυγικό στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής», του Alpha με τον και τη Λήδα Μπόλα και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει.

ι καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break. Αμέσως εκλήθη ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και παρέλαβε τον Πέτρο Τατσόπουλο.

«Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Χατζής.

Δείτε την στιγμή

Τι είναι το διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής που υπέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος

Πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση καρδιακής νόσου, η οποία χρήζει άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης. Γι’ αυτό και ο Πέτρος Τατσόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Μάλιστα, οι γιατροί σχολίαζαν ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσα στην ατυχία του ήταν «τυχερός που αυτό του συνέβη στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής και υπήρξε άμεση κινητοποίηση και μεταφορά του στο νοσοκομείο».

Είναι γνωστό, ότι το ανεύρυσμα διαγιγνώσκεται κατά κανόνα «τυχαία» στο πλαίσιο μαγνητικής/αξονικής τομογραφίας καθώς δεν παρουσιάζει συμπτώματα. Γι’ αυτό και στις περισσότερες περιπτώσεις έχει μοιραία κατάληξη.