Λόγω τιμής: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο την Πέμπτη 12/12/2019

 
Λόγω τιμής: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο την Πέμπτη 12/12/2019

Ενημερώθηκε: 06/12/19 - 01:22

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει το «Λόγω τιμής». Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα το δούμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου.

ΣΚΑΙ

Πάντως η πολυαναμενόμενη επιστροφή της ιστορικής σειράς του Mega που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του και όλα δείχνουν ότι η σειρά δεν θα συνεχιστεί σε έναν νέο κύκλο.

Ας δούμε όμως τι θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο και τελευταίο επεισόδιο.

Λόγω τιμής - Επεισόδιο 12

Ο Αντρέας, έξω φρενών και υποψιασμένος με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να φύγουν από το νησί. Η Μαρίνα επανέρχεται στην Αθηνά διατεθειμένη να χωρίσει για να μην τη χάσει. Ο Φοίβος λέει στη μητέρα του πως τα χρήματα που της ζήτησε ήταν για την αγορά ενός μουσικού οργάνου που καταστράφηκε και την καλεί σ ένα μουσικό live που συμμετέχει, παίζοντας κι αυτός πιάνο. Ο Μάνος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο Μιχάλης τού υπόσχεται πως θα μπει μέτοχος στη νέα του προσπάθεια. Η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μιχάλη να την συνοδεύσει στη συναυλία χωρίς να του αποκαλύψει τη συμμετοχή του Φοίβου. Προσκαλεί, μάλιστα, και όλους τους φίλους στην εκδήλωση…