Σε εξέλιξη η συνάντηση των «Big 4» με Αυγενάκη, FIFA και UEFA

 
Σε εξέλιξη η συνάντηση των «Big 4» με Αυγενάκη, FIFA και UEFA

Ενημερώθηκε: 22/01/20 - 16:23

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση των «Big 4» στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία. Οι κύριοι Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη συζητούν με τους με τους επιτελείς της FIFA και της UEFA για τις αντιθέσεις των τεσσάρων μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων, που δημιουργούν ένα νοσηρό κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρώτος, από νωρίς το μεσημέρι, έφθασε στο ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αλλά αποχώρησε λίγο αργότερα για κάποια υποχρέωση και επέστρεψε.

Αμεσως μετά έφτασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ακολούθησαν ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.

Λίγο πριν από τις 15:00 κατέφτασε ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, στις 15:00 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και αμέσως μετά ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Πλην των «big 4» και του κ. Αυγενάκη, στη συνάντηση θα θα δώσουν το παρών οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA) και Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA).