Επεισόδια έξω από την Τούμπα - Συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ με ΜΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Επεισόδια έξω από την Τούμπα - Συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ με ΜΑΤ

Ενημερώθηκε: 21/04/20 - 00:19

Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν από τις εννιά το βράδυ, μεταξύ φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έσπευσαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας με αφορμή τη συμπλήρωση ενενήντα τεσσάρων χρόνων από την ίδρυση τού συλλόγου και αστυνομικών, οι οποίοι επενέβησαν για την τήρηση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγνόησαν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα. Έφτασαν στο γήπεδο με μηχανές και αυτοκίνητα πατώντας κόρνες και φωνάζοντας συνθήματα καθώς και πεζοί. Οι αστυνομικοί, αφού προχώρησαν σε συστάσεις προς τους οπαδούς που φώναζαν συνθήματα, προσπάθησαν να τους διαλύσουν και φέρεται να προχώρησαν σε ρίψεις χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Χρειαστηκε όμως και η παρέμβαση των ΜΑΤ για να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων.

Οι περισσότεροι οπαδοί διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους. Ωστόσο, πραγματοποιήθηκαν κάποιες προσαγωγές και βεβαιώθηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα για παράβαση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και έγιναν προσαγωγές μικρού αριθμού ατόμων.

 

Και στον Εύοσμο οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν την καραντίνα

Περίπου είκοσι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν την καραντίνα και βγήκαν στους δρόμους σε γειτονιά στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν τα 94α γενέθλια της ομάδας.

Οι οπαδοί κατέβηκαν στον δρόμο, άναψαν δάδες και φώναξαν συνθήματα για τον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, η αστυνομία διέλυσε ομάδα οπαδών που είχε συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας επίσης παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει ο κορωνοϊός για να γιορτάσουν. Μάλιστα, στο σημείο υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων μέχρι οι πρώτοι να απομακρυνθούν.

ΠΗΓΕΣ: voria.gr - Βίντεο και φωτογραφία iNPAOK