Όταν ο λαϊκισμός δεν έχει όρια: Κραουνάκης κατά Πρωτοψάλτη για τη συναυλία στο δρόμο

 
Όταν ο λαϊκισμός δεν έχει όρια: Κραουνάκης κατά Πρωτοψάλτη για τη συναυλία στο δρόμο

Ενημερώθηκε: 26/04/20 - 14:46

Η πετυχημένη πρωτότυπη συναυλία στο δρόμο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, έχει ενοχλήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλίας Γρηγόρης

Νίκος Καρανίκας

Κάποια, όπως ο υποψήφιος βουλευτής , αντέδρασαν με χυδαίο τρόπο και αλλά με θυμό όπως , πάλαι ποτέ σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, που τελευταία έχει επανέλθει στο προσκήνιο, να κάνει ανάρτηση αναφέροντας: «Αυτή είναι η ΝΔ του Μωυσή Μητσοτάκη. Κουλτούρα απάτης όπως ο Νίκος Τάκης πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Αλεξάνδρειας με τον υφυπουργό του και τα Voucher της ντροπής και ενα το τσίρκο της ηθικής με την άριστη Βάνα να μας προτρέπει να συμπαθησουμε τον Κυριάκο που χειροκροτεί έκπληκτος, αποφεύγοντας το-ν Κούλη. Μας κυβερνάνε, μας κλέβουν, μας χρεοκοπούν και μπροστά στα μάτια μας, μας κοροϊδεύουν σκηνοθετώντας ακόμα και την 'έκπληξη' του δημάρχου ανιψιού. Μα πόσο ευχαριστημένοι μπορεί να είναι κάνοντας μέσα στον χρόνο της Πανδημίας τόσα αίσχη;»

Παύλος Πολάκης

Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο , ο οποίος συμπεριέλαβε σε ανάρτησή του το θέμα της συναυλίας ζητώντας μάλιστα έκλογές άμεσα: «ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ !!! Κάντε εκλογές ...μην αργείτε ...ο ΚΡΟΤΟΣ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του όπου παρουσιάζει τρεις φωτογραφίες και επιτίθεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο... χορό μπήκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, γράφει

«Όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι «Τα πιο ωραία λαϊκά», δεν φανταζόμασταν αυτή την πιθανότητα. Έξω από το Μαξίμου με δεξιά κυβέρνηση. Το λιγότερο που μπορώ να πω, αφού χοροπηδά Κούλης και Μπακογιαννέϊκο. Είναι να πληρώσουν με το επίδομα και όσους έχουν αφήσει απ' όξω. Δημιουργούς, μουσικούς, συγγραφείς και εικαστικούς. Δεν θα δεχτώ σχόλια που προσβάλλουν την Άλκηστη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κούλη πλήρωσε αυτό μόνο, το βίντεο Μαξίμου εξηφανίσθη. Η ανάμνησις κατεγράφη εν τούτοις. Στη φωτογραφία οι δυο δημιουργοί ερήμην των οποίων συνέβη η δημόσια αυτή εκτέλεση. Σε πρόσφατη φωτογραφία διεκδίκησης πνευματικών δικαιωμάτων ΕΔΕΜ. Έξω από το ΥΠΠΟ» έγραψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.