Παναθηναϊκός: Το σύνθημα της νέας εποχής

 
Παναθηναϊκός: Το σύνθημα της νέας εποχής

Ενημερώθηκε: 03/07/20 - 15:00

Όλα όσα εκπροσωπεί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράστηκαν σε μια συνέντευξη Τύπου από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πράσινης οικογένειας, που οδηγείται και... επίσημα σε νέα εποχή.

Το καινούριο διοικητικό σχήμα του «τριφυλλιού» παρουσίασε το πλάνο της επόμενης σεζόν στο ΟΑΚΑ και άνοιξε τα χαρτιά του για όλα τα θέματα με ρεαλισμό, ατάκες και... αποκαλύψεις.

Σε πρώτη φάση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, παρουσίασε τους ρόλους στη διοίκηση και μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα και τις δύσκολες συνθήκες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σχέση με την Euroleague θα τοποθετηθεί σε πιο ήρεμο και «κλειστό» πλαίσιο. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από funds για την αγορά της ΚΑΕ.

Από εκεί και πέρα, οι νέοι General Managers, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης εκφράστηκαν με συγκλονιστικά λόγια για τη νέα προσπάθεια και έδωσαν μήνυμα για μάχες με τιμή και περηφάνια, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το οικογενειακό κλίμα και την υγεία σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου. O «Φράγκι» ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν γινόταν να αφήσουμε κάτι, που είναι όλη μας η ζωή», ενώ ο «3D» σημείωσε πως το νέο σχήμα θα παλέψει κόντρα στις δύσκολες συνθήκες.

Στο ίδιο κλίμα και ο Γιώργος Βόβορας. Ο νέος head coach του συλλόγου έβαλε το κίνητρο και την ενέργεια στο κεντρικό «κάδρο» της φιλοσοφίας στο παρκέ, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Στο πάνελ βρέθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως είναι ανυπόμονος για την επόμενη σεζόν και στάθηκε στην παρουσία των Αλβέρτη και Διαμαντίδη, που δημιουργούν θετική αύρα στα αποδυτήρια.