Βούλα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ (ΦΩΤΟ)

 
 Βούλα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Ενημερώθηκε: 28/07/20 - 09:25

Νέα υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών φαίνεται πως κρύβεται και από τη νέα ενέδρα θανάτου σε έναν 50χρονο Ελληνα χθες το βράδυ στο πάρκινγκ πολυκαταστήματος τροφίμων στη Βούλα με θύμα παλιό γνώριμο των Αρχών, το όνομα του οποίου συγκαταλεγόταν μια εποχή στη λίστα με τους πιο σκληρούς της νύχτας. Ο 50χρονος άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του έχοντας σοβαρό τραύμα στην κοιλιά.

Ο 50χρονος δέχτηκε επίθεση με σφαίρες από δύο άτομα, στις 21:20 στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου 32 στην Βούλα, σε πάρκινγκ έξω από φούρνο και τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και παραμένει στο Ασκληπειό Βούλας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, συνέλεξε 14 κάλυκες από το σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ο 50χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Συγκεκριμένα, το 2002 το όνομά του είχε εμπλακεί στην μεγαλύτερη υπόθεση εξάρθρωσης εκβιαστών που έχει απασχολήσει ποτέ την Ελληνική Αστυνομία.

Με βάση τις έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίες είχαν διαρκέσει δυο ολόκληρα χρόνια, σχηματίστηκε μια ογκωδέστατη δικογραφία μέσω της οποίας εκδόθηκαν συνολικά 44 εντάλματα σύλληψης εις βάρος ατόμων που ενέχονταν σε κυκλώματα εκβιαστών. Το θύμα της χθεσινής δολοφονικής απόπειρας συγκαταλεγόταν σε μια λίστα 8 ανδρών που δεν είχαν συλληφθεί αλλά καταζητούνταν από τις Αρχές καθώς θεωρούνταν ότι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ