Περιπέτειες στη Μύκονο για τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ - Με χειροπέδες στο ΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Περιπέτειες στη Μύκονο για τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ - Με χειροπέδες στο ΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/08/20 - 12:12

Περιπέτειες στη Μύκονο για τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Άγγλους στο «νησί των ανέμων».

Κατά πληροφορίες πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι δύο παρέες Άγγλων τσακώνονταν έξω από μπαρ.

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς και επιχείρησαν να ελέγξουν και τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ αυτός αντέδρασε.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια μαζί με άλλους δύο από την παρέα του και να τους προσαγάγουν στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Δείτε τον Χάρι Μαγκουάιρ το βράδυ της Πέμπτης να διασκεδάζει στα Ματογιάννια με οπαδούς που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τραγουδούν μετατρέποντας τα στενά σε μίνι κερκίδα.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Μαγκουάιρ διασκέδαζε στα Ματογιάννια με οπαδούς που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τραγουδούν μετατρέποντας τα στενά σε μίνι κερκίδα.