Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων

 
Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων

Ενημερώθηκε: 20/10/20 - 21:40

Εκτάκτως απόψε πραγματοποιήθηκε η τακτική σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού που κανονικά θα γινόταν αύριο το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Περα από το γεγονός ότι αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός αναχωρεί για την Κύπρο το αρνητικό ρεκόρ των 667 κρουσμάτων προκάλεσε συναγερμό στην κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο Νίκος Χαρδαλιάς, και ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας αλλά δεν ελήφθησαν αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι να παρατηρηθεί η επιδημιολογική καμπύλη τα επόμενα 1-2 εικοσιτετράωρα και τότε να ληφθούν οι αποφάσεις, οι οποίες θα αφορούν τις κόκκινες περιοχές

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα είχαμε νέο αρνητικό ρεκόρ στη χώρα με 667 κρούσματα κορονοϊού.

Ο υφ. Ν. Χαρδαλιάς θα μεταβεί αύριο στην Καστοριά για να συμμετέχει στη μία το μεσημέρι σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τους 3 δημάρχους της περιοχής, ενώ την Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη σύσκεψη.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην Αττική, τη χαρακτήρισε κρίσιμα σταθερή, ενώ στον κεντρικό τομέα όπου υπάρχουν και τα περισσότερα κρούσματα, η κατάσταση παραμένει εύθραυστη, άρα ακόμα επικίνδυνη και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ