Έφοδος της αστυνομίας σε κλαμπ της Αθήνας με 140 άτομα

 
Έφοδος της αστυνομίας σε κλαμπ της Αθήνας με 140 άτομα

Ενημερώθηκε: 25/10/20 - 10:49

Εδώ και αρκετές εβδομάδες τα νυχτερινά κέντρα σταματούν τη λειτουργία τους τα μεσάνυχτα, ενώ από το περασμένο Σάββατο εφαρμόζεται γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:00 το πρωί, λόγω των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Κάποιοι όμως αρνούνται να ακολουθήσουν τα μέτρα με χαρακτηριστικό παράδειγμα κλαμπ επί της οδού Λιοσίων στο οποίο έφτασαν αστυνομικοί λίγο πριν τη 01:00 τη νύχτα. Η έφοδος έγινε μετά από καταγγελίες ότι λειτουργεί με κλειστές πόρτες. Οι αρχές όταν έφτασαν διαπίστωσαν πως μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν δεκάδες άτομα, με την ένταση να ανεβαίνει επικίνδυνα και τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν επιπλέον περιπολικά, μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τζιπ της ΟΠΚΕ με πάνοπλους αστυνομικούς. Για αρκετή ώρα συνεχίζονταν οι αντεγκλήσεις με τους ανθρώπους του καταστήματος, με την αστυνομία να μπαίνει τελικά μέσα και να διαπιστώνει ότι εντός του κλαμπ βρίσκονταν συνολικά 141 άτομα.

Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία. Επίσης στο κατάστημα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναμένεται να σφραγιστεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ