Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 2/11/2020 έως 8/11/2020

 
Ζώδια: Οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 2 Νοεμβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2020 από την αστρολόγο Αλέξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 01/11/20 - 01:21

Zώδια: Δραστική αντιμετώπιση των κακών χειρισμών, που αφορούν το παρελθόν, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 2/11/2020 έως 8/11/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά βατή σε θέματα προσωπικά, ιδίως σε όσους ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, γλυκαίνει τις σχέσεις σας με τους άλλους και δεν αφήνει να υπάρχουν ‘άσχημα κατάλοιπα από το παρελθόν. Για σας των τελευταίων ημερών, κάποιο γεγονός θα σας στεναχωρήσει, αλλά η διάρκεια του θα είναι μικρή και σίγουρα όχι αμετάκλητη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή από την Τρίτη, θα ξεμπλοκάρει την καθημερινότητα σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παλιές υποθέσεις που εκκρεμούν. Επίσης η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και αναμφίβολα θα σας δώσει ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, μην απογοητευτείτε με την επίδοση σας στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί θα αλλάξουν οι συνθήκες πολύ σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η εβδομάδα αυτή, θα είναι πολύ θετική σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι από τις 28/5 έως 4/6, η Αφροδίτη δημιουργεί πολύ θετικές ενέργειες προς τον Ήλιο σας και κάνει τα συναισθήματα σας πολύ έντονα για ένα πρόσωπο. Μην προσπαθήσετε βέβαια να λύσετε κάθε πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τον περασμένο μήνα, γιατί ο Ερμής αν και σε ορθή πορεία, δυσκολεύεται ακόμη να λειτουργήσει σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οικογενειακές υποθέσεις σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα και σίγουρα θα υπάρξουν καλά νέα από πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Είστε βέβαια ακόμη σε μία περίοδο αλλαγών και αυτό δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα, χωρίς να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από κάποια λάθη του παρελθόντος. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν είναι αυτή που θα θέλατε, αλλά σταδιακά θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ βοηθητική σε επικοινωνιακά θέματα, κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες, να επικοινωνήσετε, να προγραμματιστείτε επαγγελματικά και να μετακινηθείτε για λόγους εργασίας. Στην προσωπική σας ζωή, μην αφήσετε τις ατυχείς στιγμές να πρυτανεύουν στην σχέση σας, ακόμη και αν νιώθετε ότι έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη με οικονομικές διεκπεραιώσεις, κλείσιμο παλαιών υποχρεώσεων και πρακτικές αγορές, που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα σας. Ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 3/11, βοηθά να βάλετε πολλά πράγματα σε σειρά, αλλά όπως φαίνεται αυτή η εβδομάδα δεν βοηθά ιδιαίτερα αυτούς τους σκοπούς, εφόσον ο Ερμής δεν δέχεται υποστηρικτικές όψεις, από τον Κρόνο και Πλούτωνα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν καλές συνθήκες σε κάθε συναισθηματικό σας διάβημα και θα μπορέσετε να βγείτε σιγά - σιγά από την ένταση των προηγούμενων ημερών. Βέβαια για σας του δευτέρου δεκαημέρου, κυρίως όσοι είστε γεννημένοι 8- 9/10, οι μέρες αυτές θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο στην προσωπική σας ζωή και ίσως να έχετε αρκετό θυμό για κάτι που σας έχουν προκαλέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η ορθή πορεία του Ερμή από τις 3/11, θα βοηθήσει να ξανασκεφτείτε θέματα που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου κάποιες λάθος σκέψεις, σας έκαναν να τα αδικήσετε. Η Αφροδίτη επίσης στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα βάλει την συναισθηματική σας ζωή σε μία δοκιμασία, ή θα έχετε μία καθυστέρηση στα όνειρα που θέλετε να πραγματοποιηθούν και που αφορούν την ολοκλήρωση της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες από κοινωνικότητα και πολύ πιθανόν να σμίξετε με παλιούς φίλους που είχατε απομακρυνθεί για διάφορους λόγους. Για σας του πρώτου δεκαημέρου, η συναισθηματική σας ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον, με πρόσωπα που αυτές τις μέρες θα παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο. Η ορθή πορεία του Ερμή, θα βοηθήσει σημαντικά την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους θα υπάρξει ένα διάστημα που θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας ζωή περισσότερο από κάθε άλλη δραστηριότητα. Μπορεί επίσης να ξανα ασχοληθείτε με κάποια θέματα, που είχατε αφήσει λόγο κάποιων εξωγενών παραγόντων. Μην γίνεστε άκαμπτοι στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας και ίσως μοιράζεστε ένα επαγγελματικό σχέδιο, γιατί θα εξαντληθεί η υπομονή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, η θέση της Αφροδίτης από το συμβατό προς εσάς ζώδιο του Ζυγού, κάνει την συναισθηματική ζωή πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες αρκετά ενδιαφέρουσες. Ο Ερμής σε ορθή πορεία, θα βάλει σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, αλλά ακόμη θα διστάσετε να ξεκινήσετε ένα νέο διάβημα. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι πνευματικές αναζητήσεις, ακόμη και οι σπουδές, θα έχουν την επιτυχία που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη σε θέματα που αφορούν τα υλικά σας αποκτήματα, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί αυτή την περίοδο να βρίσκεστε σε μία κατάσταση ανασφάλειας, εφόσον βλέπετε να σας εγκαταλείπουν τα χρήματα σας, πολύ γρήγορα και άδικα. Προγραμματιστείτε περισσότερο για την καθημερινότητα σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να ρισκάρετε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ