Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Δείτε όλα όσα θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα

 
Δείτε όλα όσα θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα

Ενημερώθηκε: 15/11/20 - 17:41

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/11 θα δούμε:

Η σύλληψη του Στάθη από τον Κανέλλο προκαλεί την έντονη αντίδραση της Κατερίνας, η οποία είναι σίγουρη ότι ο Παναγής την πρόδωσε και είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την ανώνυμη καταγγελία. Ο Παναγής, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, είναι απελπισμένος. Η Μάρμω θορυβείται που θα φύγει ο Παναγής, γιατί δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί, πλέον, άνετη στο δάσος και να μαζεύει τις τρούφες της. Αποφασίζει, λοιπόν, να βρει μια λύση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 17/11 θα δούμε:

Ο Παναγής, φορτισμένος, καταλήγει να έχει ένα έντονο ξέσπασμα απέναντι στην Κατερίνα, ζητώντας της να κρατηθεί μακριά του. Η Μυρτώ επεμβαίνει για λογαριασμό του Στάθη και ο Κανέλλος τον αφήνει ελεύθερο. Η Μυρτώ, όμως, έχει σκοπό να μην αφήσει αυτή την εκδούλευση να πάει χαμένη! Τη Χρύσα την τρώνε οι τύψεις για το ανώνυμο τηλεφώνημα, μιας και ήταν αυτό που κόστισε τελικά στον Παναγή τη θέση του στο Δασαρχείο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/11 θα δούμε:

Ο αποχαιρετισμός του Παναγή σε γνωστούς και φίλους προκαλεί θλίψη σε όλους. Η Κική πιέζει τη Χρύσα να του πει την αλήθεια, εκείνη όμως διστάζει, φοβούμενη την έκρηξή του. Ο διοικητής, που έχει πάρει τη θέση του Παναγή, βάζει μπρος τα παράνομα σχέδιά του και τίποτα δεν μοιάζει να μπορεί να τον σταματήσει. Ο Ηλίας με τη Βαρβάρα καταστρώνουν ένα ακόμα σατανικό σχέδιο. Βάζουν στην παράταξή τους τον Τζώρτζη, ίσα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια της επιτροπής λογοκρισίας. Ο Θοδωρής προσπαθεί να εξανθρωπίσει τον Τζώρτζη, αλλά είναι μάταιος κόπος, ο Τζώρτζης πάει για πολιτική καριέρα…

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 19/11 θα δούμε:

Την ύστατη στιγμή ο Παρασκευάς κάνει το σωστό και αποτρέπει τη φυγή του γιου του. Ο Παναγής έχει ένα τετ α τετ με την Κατερίνα, στο οποίο ξεκαθαρίζουν την κατάσταση μεταξύ τους, ωστόσο η σχέση τους παραμένει ψυχραμένη. Για έλλειψη πρωτοτυπίας κατηγορεί η Φιλιώ τον Παρασκευά, όταν αποφασίζει ν’ αντιγράψει τον Ηλία και να αποκτήσει κι εκείνος νέο, αθηναϊκό αίμα στον συνδυασμό του… Έτσι προσεγγίζει τον Θοδωρή.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/11 θα δούμε:

Το χωριό μαζεύεται για το debate Παρασκευά-Ηλία. Ο Ηλίας είναι ενθουσιασμένος και σίγουρος για τη νίκη, με τον λόγο που του έχει δώσει ο Τζώρτζης, ενώ του Παρασκευά τρέμει το φυλλοκάρδι του, μιας και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο debate ο Θοδωρής. Από την άλλη, ο Θοδωρής είναι ακόμα στο σπίτι και προσπαθεί να γράψει τον λόγο όσο πιο γρήγορα μπορεί, παρότι έχει στα πόδια του και τον Σίμο, που τα «έχει πάρει» τελείως, γιατί κάποιος τόλμησε να φλερτάρει την Τούλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ