Άρης-ΠΑΟΚ 1-0: «Κίτρινος» θρίαμβος - «Ασπρόμαυρες» φωνές (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Άρης-ΠΑΟΚ 1-0: «Κίτρινος» θρίαμβος - «Ασπρόμαυρες» φωνές

Ενημερώθηκε: 13/12/20 - 21:58

Μεγάλος νικητής ο Άρης σε ένα ντέρμπι με τα όλα του! Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα α-λά… Πανένκα στο 40’ να γράφει την ιστορία της αναμέτρησης, που άφησε με πάρα πολλά παράπονα τους φιλοξενούμενους για τη διαιτησία του Ολλανδού, Νόιχαους.

Η φάση που έκρινε το ματς καταγράφηκε στο 38’, όταν ο Μπερτόγλιο μπήκε μέσα στην περιοχή, φάνηκε στο τελευταίο ριπλέι να «τσιμπάει» πρώτος την μπάλα και ο Πασχαλάκης στη συνέχεια τον ανέτρεψε. Η συγκεκριμένη παράβαση αμφισβητήθηκε έντονα από τον ΠΑΟΚ, όπως εξέφρασε και μέσω των social media της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να δει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος, αν και ο Νόιχαους αρχικά έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε πτώση του Τζόλη, σωστά αναίρεσε την απόφασή του έπειτα από εξέταση VAR.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76' Τζέγκο), Γκαρσία (62' Σίλβα), Γκάμα (90'+7' Μαντσίνι), Μάνος (61' Λόπεθ)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ (63' Κρέσπο), Ίνγκανσον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Τσιγγάρας, Αουγκούστο (79' Εσίτι), Σβαμπ (79' Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι