Survivor spoiler (26/01): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

 
Survivor spoiler (26/01): Δείτε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Ενημερώθηκε: 26/01/21 - 18:48

Survivor spoiler (26/01): Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα δούμε τον δεύτερο αγώνισμα ασυλίας καθώς και ποιος θα βγει δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Όπως μάθαμε το βράδυ της Δευτέρας και σας το είχαμε ανακοινώσει μέσω διαρροών (spoiler) η ψηφοφορία άλλαξε. Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα με την Ανθή Σαλαγκούδη να βγαίνει η δημοφιλέστερη παίκτρια, η παραγωγή κατάλαβε ότι η διαδικασία είναι λάθος και επέστρεψε στο παλιό σύστημα με το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και στο τέλος το τηλεοπτικό να αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα και θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην δυναμική των παικτών.

αγώνα ασυλίας

Survivor

Στον πρώτο νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε στέλνοντας για ακόμη μια φορά τους αντιπάλους τους στην ψηφοφορία του Συμβουλίου του νησιού, με την Ασημίνα να είναι η πρώτη υποψήφια. Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν ο νικητής στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και θα είναι αυτός που θα επιλέξει έναν ακόμη υποψήφιο για αποχώρηση. Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. H ομάδα που θα χάσει θα πάει στο συμβούλιο και θα ψηφίσει έναν ακόμη υποψήφιο. Οι κόκκινη ομάδα του είναι σε άθλια κατάσταση. Οι παίκτες δεν έχουν φάει τίποτα, ενώ η ψυχολογία από τις διαδοχικές ήττες είναι στον πάτο. Από την άλλη οι μπλε δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και σήμερα θα μπουν ξανά για να πάρουν τη νίκη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) νικήτρια αμάδα σήμερα θα είναι για ακόμη μία φορά η μπλε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ