Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι στην Αίγυπτο με τον σύντροφό της

 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να απέχει τηλεοπτικά και απολαμβάνει τον έρωτα της με τον σύντροφο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δύο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και μοιράζονται συχνά στα social media, στιγμές από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί. Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι λατρεύει να κάνει πράγματα μαζί και μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Αίγυπτο όπου απολαμβάνουν ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Μάλιστα, τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο Βασίλης δημοσίευσαν βίντεο και φωτογραφίε

Ενημερώθηκε: 29/03/21 - 18:33

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να απέχει τηλεοπτικά και απολαμβάνει τον έρωτα της με τον σύντροφο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι δύο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και μοιράζονται συχνά στα social media, στιγμές από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι λατρεύει να κάνει πράγματα μαζί και μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Αίγυπτο όπου απολαμβάνουν ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Μάλιστα, τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο και ο Βασίλης δημοσίευσαν βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Κάιρο και μοιράστηκαν με αυτόν τον τρόπο πολλές προσωπικές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις τους παρακάτω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)