Ελίφ (01/04): Ο Ταρίκ στρέφεται κατά της Ελίφ και η Βιλντάν τον χτυπάει

 
Ελίφ (01/04): Ο Ταρίκ στρέφεται κατά της Ελίφ και η Βιλντάν τον χτυπάει

Ενημερώθηκε: 01/04/21 - 14:47

Ελίφ (01/04): Ο Κερέμ έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά.

Η Σουρεγιά είναι στην κουζίνα με τη Βιλντάν και της αφηγείται τι συνέβη αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Το μόνο που θέλει είναι ο Κερέμ και η Σουρεγιά να επιστρέψουν στο νοσοκομείο.

Ο Ταρίκ, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Ταρίκ είναι ανυπόμονος και θέλει να τελειώνουν γρήγορα. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη πριν η Βιλντάν φύγει με την Ελίφ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως θέλει να το σκάσει και θέλει να την τιμωρήσει. Την αρπάζει από το χέρι βίαια και την πηγαίνει στο γκαράζ. Τη ρωτάει γιατί δεν έδωσε τα χάπια στη Ματσιντέ και η Βιλντάν του λέει ψέματα πως της τα έδινε κάθε μέρα. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την πνίξει αλλά η Ελίφ βάζει τις φωνές.

Ο Ταρίκ στρέφεται κατά της Ελίφ και η Βιλντάν τον χτυπάει με ένα ξύλο στο πόδι. Ο Ταρίκ πέφτει κάτω και η Βιλντάν ομολογεί πως δεν έδωσε ούτε ένα χάπι στη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ την απειλεί και η Βιλντάν του λέει πως αν της κάνει κακό θα τον καταστρέψει για αυτό καλά θα κάνει να της φέρεται ευγενικά. Ο Ταρίκ πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί αλλά συνεχίζει να απειλεί τη Βιλντάν…