Survivor spoiler (12/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

 
Survivor spoiler (12/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Ενημερώθηκε: 12/04/21 - 11:25

Survivor spoiler (12/4): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής τα πράγματα ξέφυγαν ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο. Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τον Αλέξη Παππά να πλησιάζει τον Ηλία Μπόγδανο και να του ζητάει τη γνώμη του για την αποχώρηση της Χριστίνας, ζητώντας του έμμεσα να τον στηρίξει στην κόντρα του με τον Τζέιμς Καφετζή. Ο Ηλίας δεν ενστερνίστηκε την άποψή του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να του πει ότι πλέον σε κάθε ψηφοφορία θα τον ψηφίζει ως υποψήφιο για αποχώρηση. Αυτό ενόχλησε τον Ηλία ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού, αρχίζοντας να χτυπάει και να κλωτσάει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Αλέξη Παππά, ο οποίος κοίταζε απαθείς, συνεχίζοντας να τον προκαλεί. Τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον Ηλία ο οποίος η αλήθεια είναι ότι αντέδρασε υπερβολικά.

αγώνισμα επάθλου

Στο αγώνισμα που ακολούθησε οι διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει από το Σάββατο επιβεβαιώθηκαν, με την μπλε ομάδα να κερδίζει το έπαθλο, με τους παίκτες να τρώνε από οκτώ κομμάτια από διάφορες πίτες ο καθένας. Μετά το την ήττα στο του Survivor 2021 η ψυχολογία της κόκκινης ομάδας ήταν στον πάτο. Αφενός η ήττα και αφετέρου όσα έγιναν μεταξύ Παππά και Μπόγδανου πριν το αγώνισμα είχαν δημιουργήσει κλίμα εκρηκτικό. Τότε έβαλε το λιθαράκι του και ο Τριαντάφυλλος, λέγοντας πως είδε τον Ηλία να κάνει προθέρμανση πριν το αγώνισμα με τον Κόρομι, κάτι που τον ενόχλησε, αφού πλέον ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες. Το μέρος του τραγουδιστή πήραν τόσο η Καρολίνα, όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος οι οποίοι είπαν στον Μπόγδανο ότι καλό θα είναι να κάνει προθέρμανση με την ομάδα του. Αυτό εξόργισε τον Ηλία ο οποίος δεν δέχτηκε την άποψη των συμπαικτών του υποστηρίζοντας ότι θα κάνει προθέρμανση με όποιον θέλει.

Survivor

αγώνα ασυλίας

αγώνισμα ασυλίας

Survivor 2021

Πάμε τώρα στο σημερινό επεισόδιο του. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ οι παίκτες της κόκκινης ομάδας συζητούν μεταξύ τους και αποφασίζουν να πάνε ενωμένοι στον πρώτο . Ο στίβος θα είναι δύσκολος ενώ ο στόχος δεν απαιτεί κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η κόκκινη ομάδα θα βάλει στην άκρη τις διαφορές και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Αυτό θα βάλει φωτιά στη μπλε ομάδα, αφού οι γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν, άρα θα προκύψουν δυο άνδρες υποψήφιοι, ενώ μεγάλη μάχη θα γίνει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει εκτός από την ψηφοφορία θα δούμε ξανά τον Αλέξη Παππά να επιτίθεται στον Τζέιμς, ενώ θα ξεσπάσει νέα κόντρα ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κώστα Παπαδόπουλο. Για κάθε ανατροπή στις διαρροές (spoiler) για το σημερινό του θα επανέλθουμε.