Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το GNTM! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της από το GNTM

Ενημερώθηκε: 16/04/21 - 16:49

Όπως είναι γνωστό, χθες το κανάλι του STAR εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βίκυ Καγιά και το καινούργιο project που θα αναλάβει η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, όπως καταλαβαίνετε δεν θα βρίσκεται στον τέταρτο κύκλο του GNTM, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε όλους μας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ή αποχώρηση της από το ριάλιτι ήταν δική της επιλογή καθώς ήθελε να παρουσιάσει το «Dancing with the Stars».

Μάλιστα, σήμερα η Βίκυ Καγιά έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα και πως το περιμένει όσο τίποτα άλλο.

«Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω το GNTM. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι . όλο αυτό έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα μου ζητάνε τη γνώμη μου και εγώ τη δική τους για διάφορα άλλα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες σκέψεις στο τραπέζι, δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς.»

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ