Συνεχίζει τις προκλήσεις η ΕΠΟ: Παραπέμπουν τον Σιδηρόπουλο!

 
Συνεχίζει τις προκλήσεις η ΕΠΟ: Παραπέμπουν τον Σιδηρόπουλο!

Ενημερώθηκε: 13/09/16 - 17:39

Μετά το τέλος της...1ης αγωνιστικής της Super League (3ης τυπικά), όλοι, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, συζητούσαν για το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στα γήπεδα, για το ρεκόρ τερμάτων που σημειώθηκαν και ήταν ένα πρώτο δείγμα πως κάτι αλλάζει στο ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το υπόδικο διοικητικό καθεστώς της ΕΠΟ, όμως, εξακολουθεί να δίνει μάχη υπέρ του "παραποδοσφαίρου" και του "συστήματος" μέσω των "εκλεκτών" του.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης (της ΕΠΣ Λασιθίου, που εξέλεξε διοίκηση προσκείμενη στη συμπολίτευση) έβαλε χαμηλό βαθμό (7,9) και παρέπεμψε τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι Τάσο Σιδηρόπουλο για τη διαιτησία του στο παιχνίδι της Λιβαδειάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιανναδάκης, έβαλε στον Σιδηρόπουλο (ο οποίος θα σφυρίξει αγώνα για το Champions League...) χαμηλό βαθμό, για τη φάση του πέναλτυ στον Μάρκους Μπέργκ! Δηλαδή, για μία φάση που ακόμα και ο αμυντικός που υπέπεσε στην παράβαση, ο Μαχαίρας, παραδέχτηκε ότι "ναι, ήταν πέναλτι"! Κι αν αναρωτιέται κανείς αν παραπέμπεται και ο βοηθός Ευθυμιάδης, που δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Μπεργκ, η απάντηση είναι φυσικά αρνητική.

Φαίνεται πως ακόμα υπάρχει πολύ δουλειά, ώστε να "καθαρίσει" το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι των ομάδων...