Survivor spoiler (17/5): Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία

 
Survivor spoiler (17/5): Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία

Ενημερώθηκε: 17/05/21 - 16:17

Survivor spoiler (17/5): Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα δούμε τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας.

αγωνίσματα επάθλου

Στο επεισόδιο της Κυριακής ήρθαν όλα τούμπα. Οι οικειοθελείς αποχωρήσει του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, ανάγκασαν τον Τούρκο παραγωγό να αλλάξει το παιχνίδι και να το κάνει ατομικό. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας ότι κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται δυο νέες ομάδες, οι οποίες θα μάχονται μόνο για τα , ενώ οι μάχες στους αγώνες ασυλίας θα είναι ατομικές. Πριν το αγώνισμα είδαμε τους παίκτες να τρέχουν στον στίβο και αυτοί με τους δυο καλύτερους χρόνους, να είναι οι αρχηγοί της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Ηλίας και Καρολίνα διαμόρφωσαν τους νέους κόκκινους και τους νέους μπλε, με τον Τριαντάφυλλο όχι μόνο να φορά για πρώτη φορά τη μπλε μπαντάνα, αλλά να καταφέρνει να πάρει νίκες και η ομάδα τους στο τέλος να κατακτά το έπαθλο φαγητού.

Survivor 2021

Σήμερα θα γίνου νέες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο Γιώργος Λιανός θα πει στους παίκτες ότι πλέον η αποχώρηση θα γίνεται κάθε δυο εβδομάδες. Αυτό έγινε φυσικά στα πλαίσια της παράτασης του για έναν ακόμη μήνα, αφού οι εννέα παίκτες που έχουν απομείνει δεν είναι αρκετοί για να γίνεται αποχώρηση κάθε εβδομάδα. Βέβαια, τα πράγματα θα αλλάξουν και στις ψηφοφορίες. Ειδικότερα, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα γίνει η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία από την οποία θα διαμορφωθεί η κατάταξη, βάσει της οποίας θα γίνονται οι αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην πεντάδα του τελικού.

Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε ότι για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής θα είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μετά τις χθεσινές ήττες έχει ψυχολογία στα ύψη, ενώ πικάρει συνεχώς τον Γιώργο Ασημακόπουλο που έχει μετατραπεί σε προσωπικό του αντίπαλο. Επίσης βλέπουμε τον Ηλίας να ειρωνεύεται τον Τριαντάφυλλο, ενώ η Μαριαλένα στο συμβούλιο του νησιού κλαίει για κάποιος λέγοντας ότι δεν τους αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

αγώνισμα ασυλίας

Survivor

Σήμερα οι παίκτες θα αγωνιστούν για την ασυλία. Θα έχουν ο καθένας τρεις ζωές και θα αγωνίζονται μεταξύ τους. Αυτός που θα καταφέρει να μείνει με τις περισσότερες ζωές θα πάρει και την ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα. Το σημερινό περιέχει έναν μεγάλο στίβο, καθώς και έναν δύσκολο στόχο που απαιτεί μεγάλη προσήλωση. Ποιος θα καταφέρει λοιπόν να κερδίσει; Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις διαρροές (spoiler) για τον παίκτη που θα κερδίσει σήμερα τον αγώνα ασυλίας του .