Παναθηναϊκός: Μεγάλη βοήθεια της ΠΑΕ σε Ερασιτέχνη

 
Παναθηναϊκός: Μεγάλη βοήθεια της ΠΑΕ σε Ερασιτέχνη

Ενημερώθηκε: 20/07/21 - 15:33

Έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα ομαδικά σπορ δείχνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», η «Μάνα του Λόχου» και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά σε μια νέα συμφωνία αναφορικά με το ποσό που θα δίνεται στον Ερασιτέχνη για την Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, με απόφαση Αλαφούζου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δίνει ένα ποσό κοντά στα 250.000 ευρώ στον ΑΟ για την Λεωφόρο ενώ θα αναλάβει και τα έξοδα συντήρησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου του τριφυλλιού. Κόστος που μηνιαίως είναι διόλου ευκαταφρόνητο και σίγουρα αποτελούσε ένα σημαντικό βάρος για τον Ερασιτέχνη.

Την ίδια στιγμή, κατά τις προηγούμενες περιόδους που έπαιζε στο ΟΑΚΑ το τριφύλλι έδινε ενοίκιο 150.000 ευρώ,δηλαδή 100.000 ευρώ λιγότερα από το φετινό ποσό που θα δίνει σε ένα γήπεδο που δεν προσφέρει τις ανέσεις, ωστόσο σίγουρα έχει μεγάλη παράδοση και με τον κόσμο στο γήπεδο μπορεί να αποτελέσει έδρα-καμίνι.

Σε όλα τα παραπάνω ασφαλώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να αποκτήσει ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού διαρκείας για την επόμενη σεζόν θα οφείλει πρώτα να γίνει μέλος στον ΑΟ, δίνοντας 50€ στο ταμείο του Ερασιτέχνη. Το ίδιο θα ισχύει και για τα 10 ευρώ της κάρτας φιλάθλου, ποσό το οποίο θα αποδίδεται στη «Μάνα του Λόχου».

Μεγάλη βοήθεια σε μια δύσκολη εποχή που ο Ερασιτέχνης ανοίχτηκε και επιχειρεί με μπάτζετ πρωταθλητισμού να επιστρέψει στις κορυφές.