Van life: Πότε κάνει πρεμιέρα

 
Van life: Πότε κάνει πρεμιέρα

Ενημερώθηκε: 19/10/21 - 11:48

Η πρώτη παραγωγή του ERTFLIX μας ταξιδεύει μέσα από την ανατρεπτική ματιά νέων ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, τη φύση και την εξερεύνηση.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς VAN LIFE: Ο Γιάννης μαζί με το κορίτσι του, την Εύα, φορτώνουν στο βαν τα ποδήλατά τους και ξεκινούν με προορισμό την Ποτιδάνεια, ένα μικρό χωριουδάκι πανοραμικά χτισμένο στις πλαγιές του βουνού Τρίκορφο στη Φωκίδα. Εκεί θα συναντήσουν τον Ελισαίο, φίλο και συναθλητή του Γιάννη στην ποδηλασία βουνού.

Οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, υποδέχονται με χαρά και συγκίνηση την παρέα του VAN LIFE καθώς -όπως λένε- οι ποδηλάτες που επισκέπτονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια την περιοχή, έχουν ξαναδώσει ζωή στον τόπο τους. Μετά τη θερμή υποδοχή των ντόπιων, η περιπέτεια ξεκινά.

Η διανυκτέρευση στο βαν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο καιρός επιδεινώνεται απότομα και η παρέα ξυπνά μέσα στο κατάλευκο δάσος! Θα καταφέρουν να ανέβουν με τα ποδήλατά το χιονισμένο βουνό; Πώς θα τους ακολουθήσει η Εύα που κατέχει επάξια τον τίτλο της «ειδικής στις τούμπες»; Και πώς θα εξελιχθεί η συνάντηση με τον... Ερυμάνθιο Κάφρο;