Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για το απόλυτο στο ΣΕΦ

 
Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για το απόλυτο στο ΣΕΦ

Ενημερώθηκε: 19/11/21 - 11:58

Επιστροφή στο σπίτι απόψε για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες για την πρώτη εκτός έδρας νίκη , οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν (21:00 Novasports Prime) την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Πειραιώτες, με ρεκόρ 6-4 έχουν υποχωρήσει από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα είναι σημαντικό να κάνουν το 7/7 στο ΣΕΦ, ώστε να παραμείνουν για τα καλά σε τροχιά οκτάδας.

Απέναντί τους, τίθεται αντιμέτωπη μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα με έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια, που την έχουν φέρει σε ρεκόρ 7-3 και στην 4η θέση του πίνακα.

Με κινητήριους μοχλούς τους Γουίλμπεκιν, Νάναλι, Γουίλιαμς, Έβανς και Ζίζιτς, η Μακάμπι σκοράρει πλέον με περισσότερη άνεση, ενώ και η άμυνά της επανέρχεται στα γνωστά επίπεδά με τον κόουτς Σφαιρόπουλο.

Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν απουσίες για τους φιλοξενούμενους, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα στερηθεί και απόψε τις υπηρεσίες του τραυματία, Λιβιό Ζαν Σαρλ. Ο Κουίνσι Έισι θα είναι και πάλι στην δωδεκάδα και δεν αποκλείεται να πάρει για πρώτη φορά, έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής.