Ολυμπιακός-Βόλος: Να δώσει συνέχεια στο σερί

 
Ολυμπιακός-Βόλος: Να δώσει συνέχεια στο σερί

Ενημερώθηκε: 28/11/21 - 12:47

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλο για την 11η αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκοπό να συνεχίσει στις νίκες και να επαναφέρει την διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στο +6. Ένα ματς στο οποίο θα βρει απέναντί του μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και με επιθετική φιλοσοfία ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αλλαγές και να δώσει ανάσες, με τον Μπα να ξεκινάει στα στόπερ αντί του τραυματία Σωκράτη, ενώ και οι Μπουχαλάκης, Ρόνι Λόπες πιθανότατα θα πάρουν φανέλα βασικού, με τον Τικίνιο να διεκδικεί επίσης.

Πέντε σερί παιχνίδια (0-2-3) χωρίς νίκη για τον Βόλο, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα αλλά έχει ξεφουσκώσει πλέον. Στην 7η θέση με 14 βαθμούς, όσους και ο 6ος Παναθηναϊκός αλλά και στο +1 πλέον από τον Αστέρα Τρίπολη

Ο Πουρίτα είναι, όπως και κόντρα στον ΟΦΗ, στην αποστολή, δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο τις τελευταίες ημέρες. Αντιθέτως, οι Φερνάντες, Γκρίλο και Μπαριέντος είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν, αλλά πέραν των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει άλλη σοβαρή απουσία.