Επτά συλλήψεις κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

 
Επτά συλλήψεις κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/12/21 - 12:33

Σε οκτώ ανήλθαν οι συλλήψεις που έχουν γίνει, έως τώρα, στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, στο Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα. Παράλληλα, έως τώρα, έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί ποσότητα ηρωϊνης που ξεπερνά το μισό κιλό, καθώς και πέντε σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Υπενθυμίζεται, ότι η επιχείρηση γίνεται με αφορμή βίντεο που «ανέβηκε» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει άτομα να πυροβολούν στον αέρα με βαρύ οπλισμό.

Aφορμή τα βίντεο ΠΟΥ δείχνουν βαριά οπλισμένους Ρομά να καλούν σε «μονομαχία» αντίπαλη συμμορία.

Σε μία... επίδειξη δύναμης μάλιστα ανάρτησαν τα ανατριχιαστικά βίντεο στο διαδίκτυο όπου διαφαίνονται να εξαπολύουν καταιγισμούς πυρών στον αέρα, στέλνοντας μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες και συγκεκριμένα σε αντίπαλη συμμορία στα Άνω Λιόσια.

Η επιχείρηση γίνεται στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι έξω από το οποίο έριχναν πυροβολισμούς προκειμένου να βρεθούν οι άνθρωποι που κρατούσαν τα όπλα και κυρίως να διαπιστωθεί το πού τα βρήκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα όπλα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι της ΕΛ.ΑΣ. Η παρουσία του υπηρεσιακού όπλου ήταν ένας ακόμα λόγος για να επικεντρώσει η αστυνομία την προσοχή της στο εν λόγω βίντεο.

Πηγή: real.gr