Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 05/05/22 - 22:48

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Σήμερα ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό εξάγωνο, κάνοντας την ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα, εφόσον ευνοούνται οι επαφές μας με τους άλλους, η έκφραση των συναισθημάτων μας και οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, δίνει νέες εκκινήσεις σε προσωπικά θέματα και είναι ένδειξη μιας περιόδου με πολλές νέες γνωριμίες και ευχάριστα φλερτ.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βάλετε στην ζωή σας μία ευχάριστη νότα. Δεν θα ξεχνάτε βέβαια ότι το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι είναι γεμάτο ανατροπές, δηλαδή ο τομέας των οικονομικών και των σταθερών αξιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, μία θετική μέρα για σας, όπου θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να βρείτε κάποιες οικονομικές λύσεις, όταν μάλιστα τα γεγονότα δημιουργούν τριγμούς και αυτό σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστη η μέρα σας, εφόσον το πολύ θετικό εξάγωνο με Ερμή και Αφροδίτη, θα σας δώσει την χαρά να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε τον χρόνο σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί και ανανεώνει τις μετακινήσεις, αλλά και τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε σήμερα την δυνατότητα να κάνετε κάποιες βοηθητικές κινήσεις σε επαγγελματικά θέματα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσουν κάποιες συζητήσεις ή γνώμες, πάνω σε ένα ζήτημα που αφορά τις εργασιακές σας επιδώσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι, για να αφήσετε πίσω σας, ότι σας δημιουργεί στρες, αλλά και μελαγχολικές σκέψεις. Ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, είστε οι περισσότερο ευνοημένοι και θα έχετε μία ευχάριστη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο ο Ερμής θα βρίσκεται στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, εσείς θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σήμερα επίσης με την θετική όψη που σχηματίζουν ο Ερμής με την Αφροδίτη, είναι ένδειξη μίας πολύ ευνοϊκής εξέλιξης, στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τα προσωπικά.

ΖΥΓΟΣ

Θετικά μηνύματα θα δεχθείτε σήμερα από το σύμπαν, όταν μάλιστα η Αφροδίτη, που είναι κυρίαρχος του ζωδίου σας, βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας και σας δημιουργεί όμορφες στιγμές με τους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι, η περίοδος αυτή θα σας φέρει πιο κοντά με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε σήμερα κάποια συναισθηματική εξέλιξη, που μάλλον θα σας δώσει ψυχική ανάταση. Επίσης, θα ασχοληθείτε με κάποιες οικονομικές υποθέσεις, με αρκετά καλά αποτελέσματα. Κάποιο μήνυμα, από αγαπημένο σας πρόσωπο, θα είναι η αιτία να σκεφτείτε θετικά για ένα ζήτημα που σας απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους αποκτούν ενδιαφέρον και κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν, θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ασφάλεια. Βέβαια η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σας, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, από γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν σε ένα σημαντικό σας θέμα, ή μία προσωπική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματικές σας βλέψεις θα έχουν το ενδιαφέρον σας, ενώ σήμερα το θετικό εξάγωνο με Ερμή – Αφροδίτη, θα σας φέρουν πιο κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Μία επίσης ευχάριστη εξέλιξη είναι, το να δεχθείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι σας και να νιώσετε θαλπωρή και χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και αυτή η περίοδος σας πιέζει αρκετά, σήμερα θα λάβετε ένα ευχάριστο μήνυμα, ή θα κάνετε μία συζήτηση, που θα σας δώσει ικανοποίηση. Ίσως πάλι νιώσετε έτοιμοι να ανακοινώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, κάποιες αποφάσεις, που αφορούν την σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλή μέρα για να κάνετε μία όμορφη αγορά, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, αλλά και με την συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί επίσης να δεχθείτε μία επίσκεψη, που θα μοιραστείτε με το πρόσωπο αυτό, ευχάριστες πληροφορίες.