Survivor spoiler (11/5): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

 
Survivor spoiler (11/5): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

Ενημερώθηκε: 11/05/22 - 14:52

Survivor spoiler (11/5): Σήμερα το βράδυ στο Survivor εκτός από την αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε κι ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε ότι κόκκινοι και μπλε θα αγωνιστούν σε ένα στίβο που δεν χρειάζεται τόσο δύναμη και ταχύτητα, αλλά συγκέντρωση αφού θα πρέπει να φτιάξουν ένα περίπλοκο παζλ. Η μπλε ομάδα θέλει μια ακόμη νίκη για να «στριμώξει» κι άλλο τους αντιπάλους, την ώρα που οι κόκκινοι μοιάζουν αποδεκατισμένοι και αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Survivor

Επίσης στο σημερινό συμβούλιο του νησιού του επικρατεί αγαπησιάρικη διάθεση. Η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα έχουν έρθει αρκετά κοντά και δεν φαίνονται να αρνούνται αυτή την προσέγγιση στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού, την ώρα που τα πειράγματα θα έρχονται από παντού. Άραγε το νέο ειδύλλιο προέκυψε αυθόρμητα ή μήπως είναι η τέλεια ευκαιρία και για τους δυο να φτάσουν στον τελικό; Το μέλλον θα δείξει.

αγώνισμα επάθλου

Survivor

Για να είμαστε ξεκάθαροι, τα πράγματα σήμερα γενικά είναι ρευστά και δεν μπορούμε να σας δώσουμε σίγουρες διαρροές (spoiler). Κάποιες πληρoφορίες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για νίκη της κόκκινης ομάδας, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί η ανατροπή από τους μπλε. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για το σημερινό του .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Για να μην μένετε σε αγωνία όλες τις διαρροές (spoiler) που αφορούν τη σημερινή αποχώρηση.