Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Ενημερώθηκε: 18/07/22 - 19:06

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, βάζοντας νέα δεδομένα στην επικοινωνία και τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Η αισιόδοξη πλευρά όλων μας, αλλά κυρίως των ζωδίων της Φωτιάς, κάνει την εμφάνιση της, όταν πρόκειται για διασκέδαση, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργικές και καλλιτεχνικές σκέψεις, που μάλιστα γίνονται πολύ κερδοφόρες.

ΚΡΙΟΣ
Για σας του πρώτου πενθημέρου, θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα και καλές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε μία πολύ καλή χρονική στιγμή, αν είστε γονείς, ή να έχετε αρκετή εξωστρέφεια, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, [έως και τις 4 Αυγούστου], με τα θετικά και τα αρνητικά μιας υπόθεσης, που χρειάζεται υπομονή. Κάποιοι από σας συζητάτε για μία αλλαγή κατοικίας, προσωρινή, ή μόνιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία σας ανεβαίνει επίπεδο, γίνεται πιο έντονη και δίνετε έμφαση στο συναίσθημα που αναδύεται από τις σχέσεις σας. Ίσως μάλιστα βρεθείτε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας και φροντίσετε να λυθούν, κάποιες μεταξύ σας παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μία πολύ έντονη περίοδο, όπου όλα βρίσκονται ακόμη σε μία αλλαγή, σε μία μετάβαση. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί λίγο υπομονή για να βρεθείτε σε ήρεμα λιμάνια.

ΛΕΩΝ
Από σήμερα ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί την αίσθηση μιας έντονης λαχτάρας, για επικοινωνία και εξωστρέφεια. Έως τις 4 Αυγούστου, ο Ερμής θα σας χαρίσει ταξιδάκια με νέες εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τα Παρθενάκια η περίοδος αυτή έχει μία εσωτερικότητα, εφόσον ο Ερμής κυρίαρχος του ζωδίου σας, βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας. Οι σκέψεις είναι πιο έντονες, πιο προστατευμένες, από τα αδιάκριτα πρόσωπα, που επιθυμείτε να λείψουν από την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Είστε σε μία αρκετά έντονα κοινωνική περίοδο, όπου καιρός είναι να ξαναφροντίσετε και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να κάνετε πολλές γνωριμίες, που κάποιες από αυτές, σας φανούν χρήσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την περίοδο αυτή, θα έχετε αρκετά έντονες σκέψεις για την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως μάλιστα σας γίνουν κάποιες νέες προτάσεις, που θα εξελιχθούν μέσα στον Αύγουστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας των πρώτων ημερών, οι μετακινήσεις και τα μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια θα μπουν στο πρόγραμμα σας. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μία επιτυχημένη συμφωνία, ή μετακίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομικά οφέλη θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, όταν μάλιστα συνδυαστεί με κάποια συμφωνία που συμμετέχει και άλλο πρόσωπο. Γενικότερα ανοίγει έως τις 4 Αυγούστου, η περίοδος των έντονων συναισθηματικών αναζητήσεων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν εξελίξεις σε κάποια σχέδια σας, ενώ η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. Μην αφήνετε για αύριο τις συζητήσεις που πρέπει να κάνετε τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει περισσότερο ουσιαστικούς και απόλυτα συντονισμένους σε καθημερινά σας θέματα. Φροντίστε να κάνετε μία προετοιμασία σε υποχρεώσεις σας, που σας περιμένουν το επόμενο διάστημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ