Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

 
ΖΩΔΙΑ (3142), ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (187239), ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (7161), ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (3424), ΕΙΔΗΣΕΙΣ (9730), ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ (4619), ΖΩΔΙΑ 18/7/2022 (234458), ΖΩΔΙΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 (234459)

Ενημερώθηκε: 24/07/22 - 23:08

Zώδια (25/7): Σήμερα η Αφροδίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Δύσκολη αυτή η πλανητική όψη, αλλά επειδή οι δύο αυτοί πλανήτες είναι ευεργέτες, τα γεγονότα και η γενικότερη ενέργεια γύρω μας, θα έχουν μία τάση υπερβολής, αλλά όχι με καταστροφικές συνέπειες. Βέβαια θα έχουμε μεγάλη ανάγκη για άσκοπες αγορές, πολυφαγία και κακή εκτίμηση των συναισθημάτων μας.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι οικογενειακές στιγμές είναι σήμερα έντονες, ευχάριστες και …πολυέξοδες. Ίσως μάλιστα θα αποκτήσετε κάτι που για καιρό είχατε λαχταρίσει, αλλά σκεφτόσασταν το οικονομικό κόστος.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, αν είστε σε διακοπές, η μέρα σας θα είναι πολύ ιδιαίτερη και χαλαρή. Βέβαια επειδή όλα έχουν μία συνοχή και με άλλες πλανητικές όψεις που συμβαίνουν την περίοδο αυτή, μην είστε αδιάφοροι στους κινδύνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά οφέλη και καλές προοπτικές θα υπάρξουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να κάνετε καλή επιλογή σε ότι νιώθετε ότι πρέπει να το αποκτήσετε. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας και να κάνετε αγορές που δεν σας χρειάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, κάτι καλό συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, ή θέλετε να κακομάθετε παραπάνω, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η υπερβολή σας χαρακτηρίζει σε κάθε σας κίνηση.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, οι προσωπικές σας σχέσεις, ίσως σας προβληματίσουν και κάνετε κάποια λάθη, που αργότερα θα τα εντοπίσετε. Ίσως καταπιέσετε τα συναισθήματα σας και κρύψετε κάποια επιλογή σας, από πρόσωπα που δεν νιώθετε άνετα να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φίλοι σήμερα θα αποδειχθούν σωτήριοι και αρκετά χρήσιμοι για πράγματα που επιθυμείτε να κάνετε. Ίσως μάλιστα έχετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση, με πρόσωπο που σας αρέσει η συντροφιά του.

ΖΥΓΟΣ

Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας, τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και τα θέματα που αφορούν επαγγελματικά σας διαβήματα. Ίσως να έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα και συναισθηματικά όμορφη περίοδο, εσείς του πρώτου δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και δεν συμβαίνει κάποιο ιδιαίτερο πλανητικό γεγονός που να σας επηρεάζει σήμερα, θα υπάρξουν ανανεωτικές τάσεις για την υγεία σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι από υπερβολές και αυτό σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα από μία δική σας οπτική γωνία, όχι πάντα την καλύτερη. Βέβαια νιώθετε έτοιμοι για να πάρετε τα καλά γεγονότα αυτής της περιόδου, εφόσον συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αρκετά προσωπικά θέματα, που θα σας δώσουν ψυχική ανάταση. Έτσι μην αφήσετε να σας καταβάλλουν οι καταστάσεις, που σίγουρα δεν είναι και οι πιο καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, είναι η στιγμή που θα πρέπει να κακομάθετε τον εαυτό σας, κυρίως αν βρίσκεστε στο πρώτο δεκαήμερο. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πίεση της εργασίας και το δύσκολο καθημερινό σας πρόγραμμα, που σας απομακρύνει από τις καλοκαιρινές ανέμελες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν ευνοϊκές οικονομικές υποθέσεις, που θα σας παρέχουν το παραπάνω, για την διαβίωση σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, που θα έχει οικονομικά οφέλη.


Zώδια (26/7): Ο Ερμής συνεχίζει την σύντομη πορεία του στον Λέοντα, όπου σήμερα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Άρη. Είναι μία στιγμή που η απροσεξία, ο θυμός και η αλόγιστη συμπεριφορά, μπορεί να φέρει τον απόλυτο όλεθρο. Για άλλη μία φορά τα Σταθερά ζώδια, [Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος], δέχονται τα πυρά των ανατρεπτικών εξελίξεων. Εδώ θα ξαναπώ ότι ανάμεσα σε πολύ θετικές και αρνητικές όψεις αυτής της περιόδου, το αποτέλεσμα που μας δίνεται είναι αρκετά απαιτητικό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζει αυτή η εβδομάδα να σας εκπλήσσει με τα γεγονότα που η ποικιλία τους σας έχει κουράσει αρκετά. Προσοχή σήμερα στις άστοχες οικονομικές κινήσεις, που μάλλον θα σας αφήσουν με άδειο πορτοφόλι.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Ρίξτε τους τόνους και περιμένετε αργότερα να διεκδικήσετε, εκείνα που σας αναλογούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και δεν είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις, φροντίστε τουλάχιστον να μην εκτεθείτε με λόγια και πράξεις, που θα στιγματίσουν την αξιοπρέπεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η μέρα αυτή σας δημιουργεί έντονους κραδασμούς στα οικονομικά σας, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε ένα χρέος σας.

ΛΕΩΝ

Μία αρκετά πολύπλοκη μέρα, όπου τα επαγγελματικά σας, θα έχουν αρκετή ένταση, λόγο κακής συμπεριφοράς, των άλλων προς εσάς, ή και το αντίστροφο. Ίσως οι υπερβολές στα λόγια, φέρουν πολλές παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μέρα με έντονη διάθεση για παράπονα, κακές σκέψεις και στενάχωρα αποτελέσματα, μετά από μία προσπάθεια σας σε κάτι που έχετε κουραστεί να δημιουργήσετε. Ίσως κάποια μυστικά, ήρθε ο καιρός να τα κάνετε γνωστά στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πάρα πολύ έντονες καταστάσεις, για την διεκδίκηση των οικονομικών σας. Μπορεί να τσακωθείτε με πρόσωπα, που δεν θέλουν να σας βλέπουν καλά και όλο αυτό σας θλίβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η δύσκολη όψη του Ερμή – Άρη, κυρίως σε σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα δημιουργήσει αρκετούς αστάθμητους παράγοντες ώστε να μην περάσετε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο. Οι επαφές σας με τους άλλους, σας δημιουργούν ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε μία έντονη συμπεριφορά στον χώρο της εργασίας σας, αψυχολόγητη κάποιες φορές, που μπορεί να φέρει τους άλλους, στα όρια της υπομονής τους. Καλό είναι να μην λέτε αμέσως αυτό που αισθάνεστε, αλλά να το φιλτράρετε πρώτα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συναισθήματα σας σήμερα σας οδηγούν σε υπερβολές, κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Κρατήστε την ψυχική και πνευματική σας ηρεμία, κάνοντας πράγματα που δεν εκθέτουν τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε, αλλά όχι με ήρεμο τρόπο, γιατί η συμμετοχή του Άρη σε αυτή σας την ανάγκη, πυροδοτεί τις λεκτικές εκρήξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μέρες αυτές δεν βοηθούν ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σας, όπως επίσης και τον τρόπο που εκφράζεστε στους άλλους τα παράπονα σας, ή τις ανησυχίες σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ