Στην Κάρυστό συνεχίζει τις διακοπές του ο Τζόνσον, απτόητος, παρά τις επικρίσεις των Βρετανών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 
Στην Κάρυστό συνεχίζει τις διακοπές του ο Τζόνσον, απτόητος, παρά τις επικρίσεις των Βρετανών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 16/08/22 - 02:26

Απτόητος, από τις επικρίσεις που δέχεται στη Βρεατνία, ο Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Μετά τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ της Νέας Μάκρης ο φακός -αυτή τη φορά της Daily Mail, «συνελαβε» τον απερχόμενο βρετανό πρωθυπουργό στην Κάρυστο να τρώει στο εστιατόριο «The Aegean», πάνω από την παραλία Ποταμός (φωτό κάτω).



Άλλες φωτογραφίες, (φωτο κάτω), που δημοσιεύει το protothema.gr τον δείχνουν, με φόντο το Αιγαίο, ντυμένο με κοντομάνικο μπλουζάκι, με τα μαλλιά του αχτένιστα, ενώ έχει μπροστά του φαγητό και ένα λάπτοπ, στο οποίο εργάζεται.

Είναι ο δεύτερος κύκλος διακοπών του Μπόρις Τζόνσον και της συζύγου του, Κάρι Σίμοντς. Ο πρώτος ήταν την Σλοβενία.

Οι Βρετανοί θεωρούν ότι οι διακοπές του Τζόνσον είναι πρόκληση και έχουν προκαλέσει την οργή τους γιατί οι πολίτες βιώνουν μια πρωτοφανή κρίση αντιμετωπίζοντας έναν φαύλο κύκλο αυξήσεων, τόσο στις τιμές της ενέργειας όσο και στον πληθωρισμό.

Οι επικριτές τον κατηγορούν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι», ενώ οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», ενώ εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, στο Ουέστμίνστερ, δύο φορτηγά έχουν σταθμεύσει έξω από τον αριθμό «10» της Ντάουνινγκ Στρητ και το προσωπικό αδειάζει την πρωθυπουργική κατοικία και τα στελέχη της να επιβεβαιώνουν ότι ετοιμάζονται για την μετάβαση στον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ