Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι

 
Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι

Ενημερώθηκε: 26/09/22 - 13:39

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη σημερινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ετοίμασε για τους τηλεθεατές λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι.

Υλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά), κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 καρότο, κομμένο σε λεπτά μπαστούνια 1 φύλλο δάφνης 1/3 φλ. ελαιόλαδο ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί ½ φλ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι ½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας αλάτι, κατά βούληση 2/3 φλ. νερό 3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.), parboiled 10’ 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ