Βαλένθια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 94-91: Πάλεψε αλλά έπεσε το «τριφύλλι»

 
Βαλένθια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 94-91: Πάλεψε αλλά έπεσε το «τριφύλλι»

Ενημερώθηκε: 14/12/22 - 00:05

Τέλος στο σερί του Παναθηναϊκού έβαλε η Βαλένθια. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στην Ισπανία με σκορ 94-91, παρόλο που έκαναν ανατροπή από το -14 και έστειλαν το ματς στην παράταση.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έπεσε στο 6-7, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της μετά από τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, φάνηκε να χάνει τον έλεγχο του ματς στην τρίτη περίοδο, όμως με αντεπίθεση διαρκείας έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όπου λύγισε εξαιτίας ενός χαμένου αμυντικού ριμπάουντ και δύο άστοχων σουτ από Γουόλτερς και Γουίλιαμς.

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι δύο... «συνήθεις ύποπτοι», Ντέρικ Γουίλιαμς και Ντουέιν Μπέικον. Ο πρώτος ήταν εξαιρετικός με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο δεύτερος κουβάλησε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας 22 πόντους ενώ στο πρώτο μέρος ήταν άποντος.

Για τη Βαλένθια, μια τετράδα έκανε τη μεγάλη ζημιά στους «πράσινους». Ο έμπειρος Μπόμπαν Ντούμπλιεβιτς είχε 23 πόντους και 8 ριμπάουντ, 20 πόντους είχε ο Κρις Τζόουνς και 18 ο Τζέιμς Γουέμπ. Πολύ κρίσιμη συμβολή στο τέλος είχε και ο Χασιέλ Ριβέρο, που τελείωσε με 16 και πέτυχε ουσιαστικά το καλάθι της νίκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ