Euroleague: Δράσης συνέχεια - Το σημερινό πρόγραμμα

 
Euroleague: Δράσης συνέχεια - Το σημερινό πρόγραμμα

Ενημερώθηκε: 11/01/23 - 10:50

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η δράση στην διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, με το μενού της Τετάρτης της (11/01) να, περιλαμβάνει μόλις τρία παιχνίδια, τα οποία ωστόσο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η δράση ξεκινά στις 21:00 με την αναμέτρηση μεταξύ Βιλερμπάν και Μπαρτσελόνα στη Γαλλία (Novasports 5). Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν σημαντική βαθμολογική διαφορά, ωστόσο έχει φανεί σε πολλές περιπτώσεις πως αυτά δεν έχουν καμία σημασία στη φετινή Ευρωλίγκα.

Άλλωστε, στο πρώτο ματς μεταξύ τους, επί καταλανικού εδάφους, η Βιλερμπάν είχε φύγει με τη νίκη χάρη σε καλάθι του Ντε Κολό. Οι Ισπανοί, που βρίσκονται στο πάνω μέρος της βαθμολογίας και θέλουν να συνεχίσουν να κατοικούν στην κορυφή ψάχνουν τη νίκη, ωστόσο η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ (6-11) επίσης αναζητά θετικό αποτέλεσμα για να μη χάσει εντελώς το τρένο της οκτάδας.

Η δράση συνεχίζεται στις 21:05 (Novasports 4), με την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί την Παρτίζαν, σε ένα ματς όπου αναμένεται μεγάλο ντέρμπι.

Οι Ισραηλινοί διαθέτουν μια από τις δυσκολότερες έδρες, όπου μετρούν ρεκόρ 7-1, παράδοση που φιλοδοξούν να συνεχίσουν απέναντι στους Σέρβους, που είναι ωστόσο η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης με τέσσερις σερί νίκες! Το ματς είναι πολύ σημαντικό και από βαθμολογικής πλευράς, αφού η Μακάμπι βρίσκεται στο 9-8 και η Παρτίζαν στο 8-9.

Μάλιστα, υπάρχει και άλλο ένα σημαδιακό στοιχείο, καθώς για πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωποι ως προπονητές ο Οντέτ Κάτας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς , με τον Σέρβο να έχει υπάρξει προπονητής του Ισραηλινού στον Παναθηναϊκό!

Τελευταίο ματς της ημέρας, στις 21:30 (Novasports 6), είναι αυτό μεταξύ Βαλένθια και Αναντολού Εφές στην Ισπανία. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πιο κοντά στη βαθμολογία απ' όσο θα περίμενε κανείς, καθώς οι Ισπανοί βρίσκονται στο 7-10, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης φιγουράρουν στα όρια της οκτάδας και στο 9-8.

Το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εντείνεται, δεδομένου του ότι στο πρώτο μεταξύ τους ματς επί τουρκικού εδάφους, η Βαλένθια είχε πάρει μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν με σκορ 92-91. Η ομάδα του Αλεξ Μουμπρού είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ειδικά στην έδρα της, κάτι που σε συνδυασμό με το όχι και τόσο πειστικό πρόσωπο που δείχνει η Εφές, δημιουργεί ελπίδες για ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς στην Ισπανία!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:
Βιλερμπάν-Μπαρτσελόνα (21:00)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρτίζαν (21:05)
Βαλένθια-Αναντολού Εφές (21:30)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ