Ισχυρότατη έκρηξη στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι

 
ekrixi marousi

Ενημερώθηκε: 12/01/23 - 08:39

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην οδό Αναβρύτων 8, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ένας δράστης με κράνος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πλησίασε στον σύνδεσμο και πέταξε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακολούθησε ισχυρή έκρηξη.

Ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν ιδιαίτερα δυνατός και ακούστηκε στις γύρω γειτονιές.

Στη γύρω περιοχή έχουν σημειωθεί σημαντικές υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Τζάμια έχουν σπάσει τόσο στο σύνδεσμο όσο και σε καφετέρια απέναντι, σε άλλο ένα κατάστημα και τα γύρω κτίρια, προκλήθηκαν φθορές σε τοιχοποιία σε μια κατοικία, καθώς και σε εξώπορτες και περβάζια, ενώ ζημιές έχουν και δύο αυτοκίνητα.

Στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού βρίσκονται στελέχη ΤΕΕΜ καθώς και η σήμανση τα οποία προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες των γύρω κτισμάτων.

Στο σημείο έσπευσαν και 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες, ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση τους καθώς δεν είχε προκληθεί φωτιά.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που γίνεται επίθεση στον συγκεκριμένο σύνδεσμο ωστόσο είναι η μόνη φορά που προκλήθηκε τόσο ισχυρή έκρηξη (εικάζεται ότι χρησιμοποιήθηκε δυναμίτιδα). Τις δύο προηγούμενες φορές, είχαν χρησιμοποιηθεί γκαζάκια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ