Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο πορτοκαλί;

 
Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο πορτοκαλί;

Ενημερώθηκε: 11/11/16 - 14:59

Orange is the new Black, αναφέρουν τα ξένα μέσα χαριτολογώντας αφού ο...πορτοκαλί Ντόναλντ Τραμπ θα πάρει τη θέση του...μαύρου Ομπάμα. Έχετε όμως ποτέ αναρωτηθεί γιατί το δέρμα του νέου Προέδρου της Αμερικής είναι τόσο πορτοκαλί;

Αν και κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την αιτία αυτής της πορτοκαλί απόχρωσης στο δέρμα του Τραμπ, πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ και εμπειρογνώμονες μαυρίσματος έχουν μια αρκετά καλή εικασία: πρόκειται για κακή τεχνική τεχνητού μαυρίσματος.

"Ξέρω ακριβώς τι κάνει στον εαυτό του, το κρεβάτι σολάριουμ που χρησιμοποιεί, το σπρέι μαυρίσματος που προτιμάει και επειδή φοράει φυσικά γυαλιά όταν μπαίνει στο σολάριουμ μπορείτε να δείτε την υπερ-μελάγχρωση γύρω από τα μάτια του", λέει χαρακτηριστικά ο Jason Kelly, καλλιτέχνης μακιγιάζ, ο οποίος είχε προσληφθεί προσωρινά για να εργαστεί στην φετινή Εθνική Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον Ιούλιο.

Ακόμη, ο Τραμπ είναι πιθανό να μην χρησιμοποιεί το σωστό χρώμα για το δέρμα του, και ταυτόχρονα να βάζει και το μακιγιάζ επάνω του με λάθος τρόπο. "Τα φώτα μιας τηλεοπτικής κάμερας αλλάζουν το φυσικό χρώμα του δέρματος στην εικόνα και αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα", πρόσθεσε στην Daily News η Kimberly Kinch, καλλιτέχνης μακιγιάζ στη Νέα Υόρκη.