Blade Runner 2049: Το 2017 βγαίνει και κυκλοφόρησε και το τρέιλερ!

 
Blade Runner 2049: Το 2017 βγαίνει και κυκλοφόρησε και το τρέιλερ!

Ενημερώθηκε: 20/12/16 - 12:41

Το Blade Runner επιστρέφει σε ένα σίκουελ που υπόσχεται πιο πολλά και από την πιο καλτ ταινία επιστημονικής φαντασίας. Διάβασε λίγο παρακάτω και θα καταλάβεις...

Παραγωγός του «Blade Runner 2049» είναι ο Ρίντλεϊ Σκοτ (ο παλιός είναι αλλιώς), σκηνοθέτης ο Ντενί Βιλνέβ (γιατί ξέρει τι κάνει), πρωταγωνιστές ο Χάρισον Φορντ (γιατί ήταν ο πιο δημοφιλής του «Star Wars») και ο Ράιαν Γκόσλινγκ (ποιος παραγωγός να μην το θέλει πια;), συν Τζάρεντ Λέτο (το απόλυτο new entry που μπορεί να κάνει τα πάντα), Ρόμπιν Ράιτ (γιατί την θυμηθήκαμε και από το House of Cards) και δράση αρκετές δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία.

Πίσω στο 1982 στην πρώτη ταινία

Το Blade Runner: Ομάδες Εξόντωσης είναι αμερικανική κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 1982 του Ρίντλεϊ Σκοτ, με πρωταγωνιστές τον Χάρισον Φορντ, τον Ρούτγκερ Χάουερ και τον Έντουαρντ Τζέημς Όλμος. Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον Χάμπτον Φάντσερ και τον Ντέιβιντ Πίπλς, ενώ πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας επιστημονικής φαντασίας Το Ηλεκτρικό Πρόβατο του Φίλιπ Κ. Ντικ, που κυκλοφόρησε το 1968.

Η ταινία παρουσιάζει ένα δυστοπικό Λος Άντζελες, στο οποίο κατασκευάζονται, από την πανίσχυρη εταιρεία Tyrell Corporation, γενετικά προηγμένες «ρέπλικες» (replicants), οι οποίες είναι εξωτερικά όμοιες με τους ανθρώπους. Η χρήση τους στη Γη απαγορεύεται, και ρυθμίζονται αποκλειστικά για επικίνδυνες ή ιατρικές εργασίες, σε αποικίες του εξώκοσμου. Οι ρέπλικες που αψηφούν την απαγόρευση και επιστρέφουν στη Γη καταζητούνται και θανατώνονται («αποσύρονται») από ειδικούς εργαζόμενους της αστυνομίας, γνωστούς ως «Blade Runners». Η ταινία εστιάζει στην ομάδα από ρέπλικες που δραπέτευσαν πρόσφατα και κρύβονται στη Νέα Υόρκη, και στον έμπειρο Blade Runner Rick Deckard (Χάρισον Φορντ), ο οποίος δέχεται απρόθυμα την αποστολή να τις κυνηγήσει.

Μπροστά στο 2017 στο σίκουελ

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα για την υπόθεση του Blade Runner 2049 (δεν έχει γίνει και κάτι γνωστό βασικά για την ταινία) όταν βλέπεις το καστ και αυτό το τρέιλερ...