Συναγερμός στο Κάβο Γκρέκο: Βύθιση δύο σκαφών λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής — Επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο

 
Συναγερμός στο Κάβο Γκρέκο: Βύθιση δύο σκαφών λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής — Επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο

Ενημερώθηκε: 29/08/26 - 19:18

Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κύπρο, όταν η έντονη θαλασσοταραχή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία οδήγησε στη βύθιση δύο σκαφών και έθεσε σε άμεσο κίνδυνο ένα τρίτο. Το περιστατικό σημειώθηκε στον θαλάσσιο κόλπο μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Κόννου στο Κάβο Γκρέκο.

Για τη διάσωση των επιβαινόντων κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων, το οποίο έσπευσε στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξει τα άτομα που κινδύνευαν.

Το κύμα κακοκαιρίας επηρέασε ολόκληρο το νησί για περίπου τρεις ώρες από το πρωί, ενώ η Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει πορτοκαλί προειδοποίηση για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Κύπρος
Κύπρος
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ