Η Τερέζα Μέι στην Vogue

 
Η Τερέζα Μέι στην Vogue

Ενημερώθηκε: 20/03/17 - 23:23

Η Τερέζα Μέι αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται σε συνέντευξή της στην Vogue που συνοδεύεται από μια φωτογράφιση την επιμέλεια της οποίας ανέλαβε προσωπικά η διευθύντρια του περιοδικού Ανν Γουίντουρ.

Η Βρετανή πρωθυπουργός μιλάει για τον σύζυγό της Φίλιπ και την έγγαμη ζωή τους στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Τον χαρακτηρίζει ως τον τέλειο σύζυγο, που την στηρίζει πάντα και η σχέση τους έχει δυναμώσει με τα χρόνια.

'Οσο για την καθημερινότητά τους, η Τερέζα Μέι εξομολογείται πως ο άντρας της φτιάχνει τέλειο ριζότο με μανιτάρια και μετά...πλένει τα πιάτα.

Σε τι διαφωνούν και μάλιστα τσακώνονται; Στα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα: εκείνος προτιμά ιστορικά ντοκιμαντέρ και εκείνη αστυνομικές σειρές και ειδικά το NCIS.

Η Τερέζα Μέι μίλησε στην δημοσιογράφο Γκάμπι Γουντ και φωτογραφήθηκε από την Αννι Λίμποβιτς στην εξοχική της κατοικία στο Τσέκερς για το τεύχος του Απριλίου της αμερικάνικης έκδοσης.

Η Λίμποβιτς έγινε γνωστή από τις αρχές της δεκαετίας του '70 με τις φωτογραφίες της στο περιοδικό Rolling Stone και είναι εκείνη που απαθανάτισε τον Τζον Λένον και την Γιόκο Όνι μόλις πέντε ώρες πριν από την δολοφονία του.

Η 67χρονη φωτογράφος αμείβεται με 150.000 στερλίνες την ημέρα και έχει φωτογραφίσει πολλές φορές την βασίλισσα Ελισάβετ, όπως και την Μάργκαρετ Θάτσερ--τέσσερις φορές για την Vogue.

Σε ερώτηση για την σύγκριση της με την "Σιδηρά Κυρία" η Βρετανή πρωθυπουργός είπε: "Υπάρχει μόνο μια Μάργκαρετ Θάτσερ. Είμαι η Τερέζα Μέι και κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο".