Survivor: Η μητέρα του Σπαλιάρα αποκαλύπτει τι... μαγειρεύει και γιατί μπήκε στο παιχνίδι

 
Survivor: Η μητέρα του Σπαλιάρα αποκαλύπτει τι... μαγειρεύει και γιατί μπήκε στο παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 06/04/17 - 20:58

Υποφέρει η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα κάθε φορά που βλέπει το γιο της τόσο αδυνατισμένο αλλά και τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στο Survivor.

Survivor

Όπως αποκάλυψε βλέπει κάθε βράδυ το γιο της στο και στενοχωριέται, «παρατηρώ ότι έχει μείνει μισός εκεί μέσα», λέει.

φαγητό

Η μαμά του Σπαλιάρα στην συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town λέει: Μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά και μονολογώ: «Γιάννη μου, φτιάχνω το αγαπημένο σου και λείπεις».

Γιατί συμμετέχει;

Γιάννης Σπαλιάρας

Για τους λόγους που ο μπήκε στο παιχνίδι, η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό πως στην ουσία αφορμή στάθηκε το γεγονός πως πριν περίπου πέντε μήνες η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος, μετά το χαμό του πατέρα του από ανακοπή καρδιάς κι εκείνος έπρεπε να σταθεί δυνατός και να στηρίξει την οικογένειά του.

Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η πρόταση για το Survivor και δέχτηκε την πρόκληση.

«Θα μπορούσα να του πω να μην πάει, γιατί δεν νιώθω καλά ψυχολογικά μετά το θάνατο του άντρα μου, αλλά τον παρότρυνα να δηλώσει συμμετοχή. Ήξερα ότι το έχει ανάγκη. Ο θάνατος του Μπάμπη μας συγκλόνισε όλους. Έπρεπε να ξεφύγει από το πένθος», εξομολογείται η μητέρα του.

Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι: «Έχασα τον πατέρα μου πριν από λίγους μήνες και δεν θα άφηνα ποτέ τους δικούς μου ανθρώπους για να έρθω για την εμπειρία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει πολύ. Μου λείπουν λεφτά για να στηρίξω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φαν του Γιάννη Σπαλιάρα

SURVIVOR: Διέρρευσε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα!

SURVIVOR: Έξαλλος ο Σπαλιάρας - Έχασε σε ερώτηση για το σεξ (ΒΙΝΤΕΟ)