Αποκάλυψε η NASA εξωγήινο πολιτισμό; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 
Αποκάλυψε η NASA εξωγήινο πολιτισμό; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 12/05/17 - 12:30

«Η αλήθεια είναι εκεί έξω» υπενθύμιζε συνεχώς η αφίσα στο γραφείο του πράκτορα Μολντερ στη σειρά The X-Files, και είναι από τα μεγαλύτερα «πιστεύω» των φανατικών των ΑΤΙΑ. Τώρα η NASA έρχεται να τους βάλει... φωτιά για την ύπαρξη πολιτισμών σε άλλους πλανήτες.

Γης

Μια φωτογραφία που φέρεται να τραβήχτηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και δείχνει την επιφάνεια της Σελήνης φούντωσε ξανά τις φήμες για την πραγματική φύση του δορυφόρου της .

Η ομάδα SecureTeam10, που εξετάζει τέτοιου είδους φωτογραφίες για τον εντοπισμό στοιχείων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη αρχαίων ή και σύγχρονων εξωγήινων πολιτισμών, ισχυρίζεται πως εντόπισε ένα τανκ στην φωτογραφία.

Ένα κάποιος παρατηρήσει προσεχτικά, θα εντοπίσει έναν μεγάλο όγκο στην επιφάνεια της σελήνης που ξεχωρίζει από μακριά. Αν και θα μπορούσε να είναι απλά ένας βράχος, τα μέλη της SecureTeam10 υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα εξωγήινο τανκ ή άλλου είδους όχημα. Λένε μάλιστα πως πιθανότατα πρόκειται για αρχαίο τανκ που έχει υποστεί διαβρώσεις στο πέρασμα του χρόνου.

Σελήνης

Όπως είναι αναμενόμενο, δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξει κανείς ότι οι ισχυρισμοί τους έχουν κάποια βάση ή να τους καταρρίψει. Το μυστήριο της θα συνεχίσει να ιντριγκάρει τους κατοίκους της Γης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκπληκτική ανακάλυψη για ατμόσφαιρα και υδρατμούς σε γειτονικό μας εξωπλανήτη (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακά κύματα λάβας στην επιφάνεια της Ιω (ΦΩΤΟ)

Ανακάλυψαν τον πρώτο οργανισμό που έζησε στην στεριά (ΦΩΤΟ)