Στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια ο Παναθηναϊκός Superfoods που θέλει να χτίσει τον καινούριο αιώνα

 
Στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια ο Παναθηναϊκός Superfoods που θέλει να χτίσει τον καινούριο αιώνα

Ενημερώθηκε: 26/05/17 - 16:42

Είναι το σπίτι του τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια και τώρα θέλει να χτίσει τον νέο του αιώνα εκεί που νιώθει δυνατός. Κλειστό ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκός Superfoods έχουν γίνει στο μυαλό σχεδόν όλων των οπαδών ένα και το αυτό.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, αναλυτική μελέτη για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και μια πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι», για 49 χρόνια, κατέθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, μετά τη νέα συνάντηση, που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η πρόταση περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταρτίστηκε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος, τόσο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods όσο και για το ελληνικό δημόσιο.

Οι αλλαγές που προβλέπει η πρόταση του «τριφυλλιού» θα αλλάξουν ριζικά το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντάς το σε ένα κλειστό αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου.

Εκτός της αναβάθμισης της κεντρικής σάλας, το πλάνο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, καθώς και χώρων εστίασης.

Βασιλειάδης και Τριαντόπουλος συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει ο υφυπουργός να μελετήσει την πλήρη πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, μάλιστα, ο υφυπουργός συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, εν όψει της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι εφάμιλλοι του κλίματος κάτω από το οποίο διεξήχθησαν οι περσινοί. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε τη δέσμευση του εκπροσώπου των «πράσινων» πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιαννακόπουλος: Να γίνουν ωραίοι τελικοί χωρίς ακρότητες και έκτροπα

Αυτοί θα σφυρίξουν τους 3 πρώτους τελικούς των «αιωνίων»

Ξυλοκοπήσαν Έλληνα διαιτητή!